Yardım Redmi 5 plus ekran hakkında

aligokpinar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
emekli
Konular
1
Arkadaşlar selamlar.. Redmi 5 plus kullanıyorum..Yaklaşık 1-1.5 ay öncesine kadar sorunsuz kullandığım telefon şu sıralarda beni delirtmek üzere..Önceleri süper dokunmatik iken şu aralar basmatik hatta hatta vurmatik oldu..Ekrandaki ögeler ara sıra tepki vermiyor, ancak yan tuşa basıp ekranı aç kapa yapınca çalışmayan öge çalışyor..ancak böyle..belki bana has bi sıkıntıdır bilmiyorum belkide sistem güncellemelerinden sonra böyle olmuştur.Bu problemi yaşayan başka kimse varmı? Önerebileceğiniz bir çözüm yolu varmıdır? İlginiz için teşekkür ederim.. selamlar...

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Yakın zamanda yapmış olduğunuz bir yazılım güncellemesi varsa bilgilerinizi yedekleyip fabrika ayarlarına dönerek temiz bir kurulum yapmanızı tavsiye ederim.

Oyla:

aligokpinar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
emekli
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yakın zamanda yapmış olduğunuz bir yazılım güncellemesi varsa bilgilerinizi yedekleyip fabrika ayarlarına dönerek temiz bir kurulum yapmanızı tavsiye ederim.
Dediğinizi bir kaç kez yaptım ustam malesef sonuç aynı..Ayrıca bundan başka rom yükleme vs bu konularda hiç deneyimim yok

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Redmi 5 plus ile ilgili bu sıkıntı çok defa paylaşıldı. Farklı yazılımlar ile denendi ve sonunda sorun hep donanımsal çıktı. Eğer garantisi varsa garantiye yollayınız, yoksa ücretlidir ekran değişimi yaptırarak kurtulabilirsiniz

Oyla:

aligokpinar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
emekli
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redmi 5 plus ile ilgili bu sıkıntı çok defa paylaşıldı. Farklı yazılımlar ile denendi ve sonunda sorun hep donanımsal çıktı. Eğer garantisi varsa garantiye yollayınız, yoksa ücretlidir ekran değişimi yaptırarak kurtulabilirsiniz
1 yılı aşkın zamandır kullanıyorum böyle bir sıkıntı olmadı.. donanımsal ise en başta ortaya çıkmazmıydı?

Oyla:
Üst Alt