Yardım Redmi 5 Plus Ekran Donma Sıkıntısı

josepholat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi5plus
Konular
2
Redmi 5 Plus telefonumda yazılımdan kaynaklı düşündüğüm ekran donma sıkıntısı var. Ekran 3-4 saniye tepki vermiyor. Sadece gpu kullanırken olduğunu düşünüyorum ama bazen hızlı yazı yazarken bile bu donma sorunu gösteriyor kendisini. Özellikle pubg oynarken 1-2 saniyenin bile fark yarattığı oyunda gözlemlemek mümkün. Oynanmayacak duruma getirebiliyor. miui 10 beta sürümündeyim. 9.3.5 sürümünde böyle bi sorun yoktu sanırım 9.6.x ile bu sorunla karşılaştım. Kullandığım miui sürümü altta paylaştım. Yazılımsalsa nasıl giderebiliriz?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Yeni güncellemeyi bekleyin hocam veya yedeklerinizi aldıktan sonra fabrika ayarlarına dönüş yapıp tekrar gözlemleyin. Ya da BL kilidiniz açıksa farklı romlar deneyebilirsiniz. Forum içersinde Custom romlar bölümüne göz atabilirsiniz.

Oyla:

josepholat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi5plus
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni güncellemeyi bekleyin hocam veya yedeklerinizi aldıktan sonra fabrika ayarlarına dönüş yapıp tekrar gözlemleyin. Ya da BL kilidiniz açıksa farklı romlar deneyebilirsiniz. Forum içersinde Custom romlar bölümüne göz atabilirsiniz.
BL klidi açık stable miui 10 deneyecektim farklı custom romlar da yüklenir dediğiniz gibi. Sorunun yazılımsal olduğunu bilsek yine yeterli. Aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar var mi diye sormak istedim. Cevabınız için teşekkürler.

Oyla:

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Annemde de r5plus vardi bu donma sorununu bizde yasadik ben betaya gecince sorun duzelmisti. Sizde kilidi acip bir temiz rom kurun bence. Sorun yazilimsal ise duzelecektir.

Oyla:

Atahanzzz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ato
Cihazım
Mi5plus
Konular
0
Aynı sorundan muzdaripim. Lütfen bir gelişme olursa bizleri lütfen bilgilendirin.

Oyla:

josepholat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi5plus
Konular
2
Annemde de r5plus vardi bu donma sorununu bizde yasadik ben betaya gecince sorun duzelmisti. Sizde kilidi acip bir temiz rom kurun bence. Sorun yazilimsal ise duzelecektir.
benim betada düzelmedi de bl açık zaten temiz kurulum yapıp tekrar deneyeceğim, yazılımsal olsa dahi her cihaz aynı sürümde aynı tepkiyi vermiyor sanırım. Cevabın için teşekkürler.

Oyla:

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
benim betada düzelmedi de bl açık zaten temiz kurulum yapıp tekrar deneyeceğim, yazılımsal olsa dahi her cihaz aynı sürümde aynı tepkiyi vermiyor sanırım. Cevabın için teşekkürler.
Format data ve 4wipe yap bence iyice hersey silinsin sonra yukle

Oyla:

Atahanzzz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ato
Cihazım
Mi5plus
Konular
0
Temiz bir kurulumun ardıdan Stabil miui 10 sürümünü yükledim ve sorun tamamen yok oldu.

Oyla:

josepholat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi5plus
Konular
2
Temiz bir kurulumun ardıdan Stabil miui 10 sürümünü yükledim ve sorun tamamen yok oldu.
Ben de yaptım aynı şekilde miui10 stable kurdum takılmalar gitti gibi geldi bir hafta sonra tekrar yorumlarım.

Oyla:

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56