Yardım Redmi 5 Plus Ekran Donma Sıkıntısı

josepholat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi5plus
Konular
2
Redmi 5 Plus telefonumda yazılımdan kaynaklı düşündüğüm ekran donma sıkıntısı var. Ekran 3-4 saniye tepki vermiyor. Sadece gpu kullanırken olduğunu düşünüyorum ama bazen hızlı yazı yazarken bile bu donma sorunu gösteriyor kendisini. Özellikle pubg oynarken 1-2 saniyenin bile fark yarattığı oyunda gözlemlemek mümkün. Oynanmayacak duruma getirebiliyor. miui 10 beta sürümündeyim. 9.3.5 sürümünde böyle bi sorun yoktu sanırım 9.6.x ile bu sorunla karşılaştım. Kullandığım miui sürümü altta paylaştım. Yazılımsalsa nasıl giderebiliriz?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yusuf özgür

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Özgür
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
17
Ya bu telefonu alacam dokunmatik sorunlarını görünce çekiniyorum

Benim telefonda öyle bir sorun yok + garantiye gitti geldi halen yok garantiye gitmesinin sebebi rom attıktan sonra yeniden başlatma sorunuydu anakart değişmi yapıldı sadece

Oyla:

Ta7er

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taner
Cihazım
Note 3
Konular
2
Bende de aynısorunvardı. klavyede yazarken farklı harfler basılıyordu bazen tuş basmıyordu. bir sürü android 9 romdenedimaynı sorundevam etti. android 8 aokp rom la denedim ondadaaynıydı. sonra global rom kurdum miui 10.0.4.0 kurdum ama yine aynıydı en son global beta romolanmiui 8.11.15 kurdum hala aynı sıkıntı vard. ekrandaki ekran jelatinini söktüm hala aynıydı. bunlar dan sonra global beta rom olanmiui 8.11.15 yüklü iken display calibrationadında google play den indirdiğim uygulamayı kurdum. tamamençözüme ulaştığım konusunda daha emindeğilimfakat ciddi derecedesıkıntıgitti diyebilirim. denemenizi tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kusura bakmayın space tuşum bozulmuş ondan bazı yazılar bitişik :D

Oyla:
Üst Alt