- Adım
- Uğurcan
- Cihazım
- M2101K6G
- Konular
- 44
Merhabalar. Başlıkta da gördüğünüz üzere cihazımda bu 2 sorun var. Biraz anlatmam gerekirse dokunmatik arada tekliyor. Anlık 3-5 saniye basmıyor sonra çalışıyor. Daha 1 hafta kadar önce böyle bir sorun yoktu ama şimdi böyle bir sorunum çıktı ortaya. Geçici Ghost Screen'de şöyle bildiğiniz Ghost Screen var beyaz bir sayfada bir süre durunca ekranda iz kalıyor ama kalıcı değil. Bir süre sonra o izler kayboluyor. Bu sorun telefonu aldıktan 1 ay sonra başlamıştı ama sorun etmemiştim. Ama bu dokunmatik sorunu biraz can sıkmaya başladı. Bildiğiniz güvenilir, cihazımı güvenle tamiri için teslim edebileceğim bir yer, bir kimse var mıdır acaba? Cihazı alalı 2 sene oldu ve haliyle garantisi de bitti. Bilgim yok ama Zenex hocam ekran değişimi vs. işlerine bakıyor mu acaba? Tamir için önereceğiniz çözüm yollarını bekliyorum.
-İşin zoruma giden kısmı da 2 yıldır kullanıyorum cihazı ve cihazda tek bir çizik bile yok abartısız. 1 kez bile düşürmedim. Kırılmaz camı bile 2 yıldır hala üstünde bi onda kılcal belli bile olmayan çizikler var geri kalan hiçbir yerinde bir sorun bir çizik yok. Ekran kırılsaydı keşke de içim acımazdı en azından sapasağlam ekran yani
-İşin zoruma giden kısmı da 2 yıldır kullanıyorum cihazı ve cihazda tek bir çizik bile yok abartısız. 1 kez bile düşürmedim. Kırılmaz camı bile 2 yıldır hala üstünde bi onda kılcal belli bile olmayan çizikler var geri kalan hiçbir yerinde bir sorun bir çizik yok. Ekran kırılsaydı keşke de içim acımazdı en azından sapasağlam ekran yani
Son düzenleme: