- Adım
- mahmut kiraz
- Cihazım
- redmi 5 plus
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Bilmiyorum
- Telefon Modeli
- redmi 5 plus
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Telefon uyku modundaydı. Açmak istedim, açılmadı. Daha önce de yine bir gece böyle olmuştu. Sabaha kadar bekledim, sabah güç düğmesine uzun süreli basınca tamamen kapandı, bir iki denemeden sonra geldi ekran, çalışmaya başladı. Bu sefer defalarca kapatıp açma denemelerime rağmen hiçbir değişiklik olmuyor. Sadece güç düğmesine uzun süreli basınca ekranda soluk bir ışık beliriyor bir süre için, o kadar. Bir de telefonu şarja takınca ekranın sağ üst kısmında yer alan güç ışığı yanıyor ve bildirim sesi gibi bir ses geliyor. Telefondaki tek hayatiyet emareleri bunlar. Telefonda kayıtlı bir sürü verim var. Bilgisayara bağlasam da telefondan onay veremediğim için telefon hafızasına ulaşamıyorum. Ne yapabilirim?
Yüklü rom ve versiyon numarası denilmiş, bilmiyorum telefonu mayıs 2018'de aldım bir iki defa sistem güncellemesi oldu diye hatırlıyorum. Başka da bir şey bilmiyorum. Bootloader kilidi ne demek, açık mı kapalı mı, onu da bilmiyorum.
Yüklü rom ve versiyon numarası denilmiş, bilmiyorum telefonu mayıs 2018'de aldım bir iki defa sistem güncellemesi oldu diye hatırlıyorum. Başka da bir şey bilmiyorum. Bootloader kilidi ne demek, açık mı kapalı mı, onu da bilmiyorum.