Rom Redmi 5 Plus 9.6.4 güncellemesi geldi

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
allah razı olsun hocam donanım olarak şebeke sorunu giderildi zaten ses sorunu içinde dert etmiyorum bu şekilde kullanmaya karar verdim eğer yazılımsal olarak yardımcı olursanız sevinirim hangi yazılımı yükleyebilirim nasıl yüklerim bu konuda yol gösterirmisiniz

Dediğim gibi; bl kilidiniz kapalı ise öncelikle onu açmanız lazım ki yazılım konusunda işlem yapabilesiniz hocam.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
allah razı olsun hocam donanım olarak şebeke sorunu giderildi zaten ses sorunu içinde dert etmiyorum bu şekilde kullanmaya karar verdim eğer yazılımsal olarak yardımcı olursanız sevinirim hangi yazılımı yükleyebilirim nasıl yüklerim bu konuda yol gösterirmisiniz
30 Gün sonra BL kilidini açmanız gerekli burada bilgisi mevcut Sıkça Sorulan Sorular kilit açıldıktan sonra tekrar bizimle iletişime geçin yardımcı olalım.

mitridat7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
0
Cihazınıza belli ki çin romu kurulmuş. Bootloader kilidinizi açıp Global rom kurmanız gerekiyor hocam.
onu nasıl yapabilirim hocam hangi romu kurmam lazım bootloader kilidini nasıl açacam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılım konusunda yardımcı olabiliriz hocam ama donanım kısmı zor.
kusura bakmayın hocam mesajı direk yazdım galiba

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
onu nasıl yapabilirim hocam hangi romu kurmam lazım bootloader kilidini nasıl açacam

Şu kısmı okuyabilirsiniz hocam;
Bootloader Kilidi Nasıl Açılır?
Öncelikle telefonunuzda Ayarlar/Telefon Hakkında/MIUI sürümü üzerine 7 defa tıklayarak geliştirici seçeneklerini açmanız gerekiyor. Daha sonra geri gelerek Ayarlar/Ek Ayarlar/Geliştirici Seçenekleri altında yer alan "Mi Kilit Açma Durumu" bölümüne girerek cihazınızı Mi hesabınıza eklemelisiniz. Bu işlemleri yaptıktan sonra adresine girerek Mi hesabınızla oturum açın. Oturum açtıktan sonra gelen sayfadan MiFlashUnlock uygulamasını indirebilir ve kilidinizi açabilirsiniz. Kilidi açmak için; uygulama indikten sonra cihazınızı kapatın, ses kısma ve güç tuşlarına beraberce basarak açın. Tamirci android logosunu gördüğünüzde bilgisayara bağlayın ve MiFlashUnlock aracında anlatıldığı şekilde ilerleyin. Çok büyük ihtimalle son aşamada 72, 96 veya 360 saat bekleyin gibi bir hata alacaksınız. Bu durum Xiaomi'nin güvenlik amacı ile almış olduğu bir tedbir. Belirlenen süre kadar bekledikten sonra tekrar denemeniz halinde kilidiniz sorunsuz açılacaktır. Detaylı bir anlatım açın burada yer alan konuyu inceleyebilirsiniz.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63

kusura bakmayın hocam mesajı direk yazdım galiba

30 Gün sonra BL kilidini açmanız gerekli burada bilgisi mevcut Sıkça Sorulan Sorular kilit açıldıktan sonra tekrar bizimle iletişime geçin yardımcı olalım.

Önemli değil hocam. Dediğim gibi beklemelisiniz.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63

mitridat7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
0
Şu kısmı okuyabilirsiniz hocam;
hocam oem kilit butonu ve mi hesabına bağlı olarak aktif durumda yani şuan bootloader kilidiyle oem unlock kilidi aynı şeyler değil sanırım

Rica ederim hocam, 1 ay sonra görüşmek üzere :D
hocam bir ay bekleyemem sanırım teli takas ederim :D

Rica ederim hocam, 1 ay sonra görüşmek üzere :D
hocam birşey daha sormak istiyorum orjinal rom global rom mu? ve bu süreyi beklemeden rom indirip mi flash tool programı ile yüklersem yine brick olma ihtimali olurmu yada kendini sürekli yeniden başlatma gibi bir sorun olurmu teşekkür ederim

Cihazınıza belli ki çin romu kurulmuş. Bootloader kilidinizi açıp Global rom kurmanız gerekiyor hocam.
uyumlu global romu nerden indirip yükleyebilirim hocam 1 ay beklemeden

Son düzenleme:
Üst Alt