Rom Redmi 5 Plus 9.6.4 güncellemesi geldi

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Henüz bana da gelmedi hocam. Sırayla dağıtıldığı için kademe kademe gelecektir. 1 hafta içerisinde tüm 5 Pluslar alır.
Bu güncelleme bana gelmedi ama global rom telefonum sıkıntı varmı veya gelirmi acaba

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğur16

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Henüz bana da gelmedi hocam. Sırayla dağıtıldığı için kademe kademe gelecektir. 1 hafta içerisinde tüm 5 Pluslar alır.

sogolasin eyvallah

Onurkaya45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
4
Benim bir hafta oldu bu günceleme geleli zaten 10 gün oldu cihazı alalı. Gün içinde bug lar ve donmalar oluyor bu güncellemede de değişmemiş anladığım kadarıyla

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Redmi 5 Plus Stabil miui 10 ile bakalım nasıl olacak.efsane bir performansmı yoksa çöpmü...

utetik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümit T.
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
Bende de 9.6.4.0 Global güncellemeden sonra parmak izi ile açmada bir yavaşlık oluştu. Özellikle cebimden telefonu çıkarttığımda parmak izini hemen deniyorum algılamıyor. Ard Arda denediğimde de açmıyor. Tuş kilit tuşuna basıp sonra parmak izini deniyorum sonra yavaş bir şekilde açıyor.

Güncellemeden sonra olduğunu çok net hatırlıyorum. Ama ayarlarına detaylı baktım neler değişti diye bulamadım. Bu sorunu da yaşayan yok sanki nette de benzer bir şey bulamadım.

utetik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümit T.
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
Dün akşam itibariyle kendi kendine düzeldi. Buraya yazınca yola geldi demekki
Bende de 9.6.4.0 Global güncellemeden sonra parmak izi ile açmada bir yavaşlık oluştu. Özellikle cebimden telefonu çıkarttığımda parmak izini hemen deniyorum algılamıyor. Ard Arda denediğimde de açmıyor. Tuş kilit tuşuna basıp sonra parmak izini deniyorum sonra yavaş bir şekilde açıyor.

Güncellemeden sonra olduğunu çok net hatırlıyorum. Ama ayarlarına detaylı baktım neler değişti diye bulamadım. Bu sorunu da yaşayan yok sanki nette de benzer bir şey bulamadım.

mitridat7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
0
öncelikle herkese hayırlı geceler yeni üyeyim ve konuyu nereye açacağımı bilmiyorum aldığım telefonla ilgili bir sorun yaşadım ilk olarak redmi 6 plus almıştım hafızası 3gb ram 32 gb hafızaya sahipti mi satan bir arkadaşla tanıştım onda da redmi 5 plus vardı 4/64 hafıza benim aldığım cihazın hafızası bana yetersiz geldiği için takas etmeye karar verdim ve şöyle ki arkadaşın verdiği telefonda söylediğine göre güncellemeden sonra şebeke ara ara kopup hoperlör sesinin çıkmadığını ve yazılımsal olduğunu söyledi bende sözüne itimat ederek takas ettim ve herhangi siteden redmi 5 plus rom indirip talimatlara bakarak günecelle bölümünden indirdiğim romu kurdum fakat telefon açılıp kapanıyordu mi flash ile bir kaç rom denedim tel tamamen sustu teknik servis bir arkadaşın yanına götürdüm iki günlük uğraştan sonra telefona uyumlu bir rom buldu ve açıldı fakat telefonda türkçe dil desteği ve play store yok play store uygulamasını apk olarak yüklüyorum olmuyor türkçe rom yüklemeye çalışıyorum mi hesabı üzerinden 30 günlük bir süre verdi anlayacağınız arkadaşlar adam beni kandırdı yazılımsal değil donanımsal sorunmuş şebeke sorunu giderildi tel şuan ingilizce ve kullanamıyorum eger yardımcı olursanır gerçekten sevinirim şimdiden teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
öncelikle herkese hayırlı geceler yeni üyeyim ve konuyu nereye açacağımı bilmiyorum aldığım telefonla ilgili bir sorun yaşadım ilk olarak redmi 6 plus almıştım hafızası 3gb ram 32 gb hafızaya sahipti mi satan bir arkadaşla tanıştım onda da redmi 5 plus vardı 4/64 hafıza benim aldığım cihazın hafızası bana yetersiz geldiği için takas etmeye karar verdim ve şöyle ki arkadaşın verdiği telefonda söylediğine göre güncellemeden sonra şebeke ara ara kopup hoperlör sesinin çıkmadığını ve yazılımsal olduğunu söyledi bende sözüne itimat ederek takas ettim ve herhangi siteden redmi 5 plus rom indirip talimatlara bakarak günecelle bölümünden indirdiğim romu kurdum fakat telefon açılıp kapanıyordu mi flash ile bir kaç rom denedim tel tamamen sustu teknik servis bir arkadaşın yanına götürdüm iki günlük uğraştan sonra telefona uyumlu bir rom buldu ve açıldı fakat telefonda türkçe dil desteği ve play store yok play store uygulamasını apk olarak yüklüyorum olmuyor türkçe rom yüklemeye çalışıyorum mi hesabı üzerinden 30 günlük bir süre verdi anlayacağınız arkadaşlar adam beni kandırdı yazılımsal değil donanımsal sorunmuş şebeke sorunu giderildi tel şuan ingilizce ve kullanamıyorum eger yardımcı olursanır gerçekten sevinirim şimdiden teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN

Cihazınıza belli ki çin romu kurulmuş. Bootloader kilidinizi açıp Global rom kurmanız gerekiyor hocam.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Yazılım konusunda yardımcı olabiliriz hocam ama donanım kısmı zor.

mitridat7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
0
allah razı olsun hocam donanım olarak şebeke sorunu giderildi zaten ses sorunu içinde dert etmiyorum bu şekilde kullanmaya karar verdim eğer yazılımsal olarak yardımcı olursanız sevinirim hangi yazılımı yükleyebilirim nasıl yüklerim bu konuda yol gösterirmisiniz

Üst Alt