Yardım Redmi 5 plus 64gb almayı düşünüyorum. İtlahalatçı garantili nasıldır? kullanıcı yorumlarını bekliyorum

ByTimur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şükrü
Cihazım
J7 Prime
Konular
2
miu arayüzü bahsedildiği kadar sizce gerçekten güzel midir ? ilk kez xiaomi kullanacağım

Ekli dosyalar

• üüü.jpg
    üüü.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 18

cataloluk7

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
redmi 5 plus
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Bence gayet iyi ben kurban bayramından beri kullanıyorum. Merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsiniz.

Oyla:

ByTimur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şükrü
Cihazım
J7 Prime
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam aslında mi a2 lite 64 gb ile redmi 5 plus 64 arasında kaldım. Araştırdığım kadarıyla saf android boş geliyormuş ve sıkıcı olduğunu söyledi kullanıcılar. Bende tanıtım videolarından edindiğim izlenimler dahilinde daha cazip geldi. REDMİ 5 PLUS
Şimdi gelelim asıl soruya benim hattım vodafone çekim de problem yaşatır mı redmi 5 plus 64gb

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Forum bu garanti olayında 2 ye ayrılıyor :)
Çünkü garantili cihaz bir problem olduğunda firmalar sağolsun ne yapıp edip "kullanıcı hatası"deyip ücret talep ediyor.
1000 tl'lik bir cihaz için sırf garantili diye 300-400 tl fazla vermenin bir anlamı yok bence..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam aslında mi a2 lite 64 gb ile redmi 5 plus 64 arasında kaldım. Araştırdığım kadarıyla saf android boş geliyormuş ve sıkıcı olduğunu söyledi kullanıcılar. Bende tanıtım videolarından edindiğim izlenimler dahilinde daha cazip geldi. REDMİ 5 PLUS
Şimdi gelelim asıl soruya benim hattım vodafone çekim de problem yaşatır mı redmi 5 plus 64gb

Kutusu turuncu renkli ve üzerinde global versiyon yazan aldığınız zaman sorun olmaz.

Ekli dosyalar

• Global-Version-Xiaomi-Redmi-5-Plus-32G.jpg_350x350.jpg
    Global-Version-Xiaomi-Redmi-5-Plus-32G.jpg_350x350.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 16
Oyla:

cataloluk7

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
redmi 5 plus
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Daha dün elime a2 liste alıp bir süre kullandım gerçekten çok can sıkıcı MIUI da olan özelliklerin bir çoğu saf Android'de yok. Hani GMler var ya görmüşsündür gerçekten onlar kadar boş ve can sıkıcı. O yüzden resmi 5 plus tavsiye ederim. Soruna geleyim bak düşün Türk Telekom kullanıyorum çekim konusunda çok zayıflar normalde bazen kırsal alanda da kullanıyorum ve gayet güzel çekiyor.

Başka merak ettikleriniz varsa cevaplandırabilirim.

Oyla:

ByTimur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şükrü
Cihazım
J7 Prime
Konular
2
Forum bu garanti olayında 2 ye ayrılıyor :)
Çünkü garantili cihaz bir problem olduğunda firmalar sağolsun ne yapıp edip "kullanıcı hatası"deyip ücret talep ediyor.
1000 tl'lik bir cihaz için sırf garantili diye 300-400 tl fazla vermenin bir anlamı yok bence..

Kutusu turuncu renkli ve üzerinde global versiyon yazan aldığınız zaman sorun olmaz.
Aslında fazlasıyla haklısınız hocam. Benim de bütçem 1200 civarında olduğundan kabulleniyorum. Ama şu da var ki ithalatçı garantili onlarca satıcı var. Yorumlarda görüyoruz. Global romlu diye alınıyor. Ama gel gör ki cihaz rom yüklenmemiş

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Aslında fazlasıyla haklısınız hocam. Benim de bütçem 1200 civarında olduğundan kabulleniyorum. Ama şu da var ki ithalatçı garantili onlarca satıcı var. Yorumlarda görüyoruz. Global romlu diye alınıyor. Ama gel gör ki cihaz rom yüklenmemiş

Resim ekledim kimden alırsan al bu resme dikkat et aldığın/alacağın kişiden kutu resmini iste bu kadar basit.

Oyla:

ByTimur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şükrü
Cihazım
J7 Prime
Konular
2
Daha dün elime a2 liste alıp bir süre kullandım gerçekten çok can sıkıcı MIUI da olan özelliklerin bir çoğu saf Android'de yok. Hani GMler var ya görmüşsündür gerçekten onlar kadar boş ve can sıkıcı. O yüzden resmi 5 plus tavsiye ederim. Soruna geleyim bak düşün Türk Telekom kullanıyorum çekim konusunda çok zayıflar normalde bazen kırsal alanda da kullanıyorum ve gayet güzel çekiyor.

Başka merak ettikleriniz varsa cevaplandırabilirim.
cevabınız için teşekkür ederim. Şu band 20 olayı vodafone sıkıntı yapıyormuş o yüzden turkcell geçmeliyim sanırım

Oyla:
Üst Alt