Yardım Redmi 5 plus 64gb almayı düşünüyorum. İtlahalatçı garantili nasıldır? kullanıcı yorumlarını bekliyorum

ByTimur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şükrü
Cihazım
J7 Prime
Konular
2
miu arayüzü bahsedildiği kadar sizce gerçekten güzel midir ? ilk kez xiaomi kullanacağım

Ekli dosyalar

• üüü.jpg
    üüü.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 18

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
bende kullanıyorum redmi 5 plus ara sıra takılmalar oluyor tam stabil değil umuyorum ki güncelleme ile düzeltilir, haricinde bir sıkıntı yok ben migrostan ritzey garantili 1500tl ya 64 lük modelini aldım bl kilidi açık ve global rom yüklü global version dendi ama kutu üzerindeki yazılar çince arkadaşların dediği şekilde gerçek globalini bulabilirseniz bant 20 desteği mevcut olması gerekiyor

Oyla:

buz_mavisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
mi4
Konular
0
Redmi 5 plus kullaniyorum. Kesinlikle takılma olmadı bugüne kadar. Batarya 10 saat ekran verir. Arrow rom attım 43 saat bekleme 12.5 saat ekran verdi. Amazon GENPA garantili dün 1244 liraya sattı 64gb siyah olanı. Orayı takip edin derim. Son olarak cihazı mutlaka hangisi olursa olsun garantili alın. Size herkes diyecek ki garanti tamir etmiyor. Garanti dışı bırakıyor. Boşuna para vermeyin. Ben bu güne kadar 2 cihaz değişimi 2 iade olmak üzere 4 telefonumu geri aldım. O nedenle tamir önemli değil. Garantisiz alırsanız ortada tek başınıza kalırsınız. Bu arada üzerine biraz daha eklerseniz 1500 civarına note 5 veya note 6 pro bakın.

Oyla:

ByTimur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şükrü
Cihazım
J7 Prime
Konular
2
Redmi 5 plus kullaniyorum. Kesinlikle takılma olmadı bugüne kadar. Batarya 10 saat ekran verir. Arrow rom attım 43 saat bekleme 12.5 saat ekran verdi. Amazon GENPA garantili dün 1244 liraya sattı 64gb siyah olanı. Orayı takip edin derim. Son olarak cihazı mutlaka hangisi olursa olsun garantili alın. Size herkes diyecek ki garanti tamir etmiyor. Garanti dışı bırakıyor. Boşuna para vermeyin. Ben bu güne kadar 2 cihaz değişimi 2 iade olmak üzere 4 telefonumu geri aldım. O nedenle tamir önemli değil. Garantisiz alırsanız ortada tek başınıza kalırsınız. Bu arada üzerine biraz daha eklerseniz 1500 civarına note 5 veya note 6 pro bakın.
hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. bütçem 1200-1250 civarı o yüzden bu cihaz ihtiyacımı fazlasıyla karşılayacaktır. Şunu biliyorum ki ne kadar güvenilir denilse de ben 2nci ele elektronik ürüne karşıyım. Güvenemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka merak ettikleriniz varsa cevaplandırabilirim.
İhtiyaç olduğunda tabi ki sorarım hocam sağ olun bilgilendirdiğiniz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende kullanıyorum redmi 5 plus ara sıra takılmalar oluyor tam stabil değil umuyorum ki güncelleme ile düzeltilir, haricinde bir sıkıntı yok ben migrostan ritzey garantili 1500tl ya 64 lük modelini aldım bl kilidi açık ve global rom yüklü global version dendi ama kutu üzerindeki yazılar çince arkadaşların dediği şekilde gerçek globalini bulabilirseniz bant 20 desteği mevcut olması gerekiyor
hocam sizin aldığınız chine versiyonu muhakkak, muz mavisi arkadaşın söylediği gibi amazonu takip edeceğim. Genpa garanti de başı çekiyor.

Oyla:
Üst Alt