Yardım redmi 5 brick oldu galiba acil yardım lütfen

xxdds25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EREN
Cihazım
XİAOMİ REDMİ
Konular
5
telefonu alalı daha birkaç gün oldu kontrol ettim fake rom çıktı ayarları karıştırdım bootloader kilidini aç falan vardı o şekilde açtım. sonra miui sayfasından yeni rom indirdim miui 9 onu formdaki güncelleştirici ile yükledim ingilizce bu rom yüklenemez diye bir yazı çıktı sonrada telefon bi türlü açılmadı fastboot modunda yeni rom atmaya çalıştım sürekli hata veriyor lütfen yardım edin ne yapmalıyım ?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Son düzenleme:

xxdds25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EREN
Cihazım
XİAOMİ REDMİ
Konular
5
teşekkür ederim yarın deneyip tekrar olanları yazarım

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
haklısınız yarın teli alıp birdaha testpoint yöntemiyle unbrick yapmayı deniyeceğim oldu oldu olmadıysa büyük ihtimalle zaten çöp
[doublepost=1524340940,1524340897][/doublepost]alalı 1 hafta bile olmadı
Hocam kurtarılacak cihazı çöp etmeyin, bilginiz yoksa gönderin ben yapıyım.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cınarım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ferhat
Cihazım
pocox3 NFC
Konular
23
teşekkür ederim yarın deneyip tekrar olanları yazarım
Hocam tecrubeniz yok ise cihaza daha fazla zarar vermeden Zenex e yollayin profosyeneldir arkadas bu konuda iciniz rahat olsun emin ellere teslim edersiniz telefonunuzu

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
bu telefonlar neden fake romla geliyor yetkili servisler bilerek fake rom atmaz heralde

Oyla:

xxdds25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EREN
Cihazım
XİAOMİ REDMİ
Konular
5
Hocam tecrubeniz yok ise cihaza daha fazla zarar vermeden Zenex e yollayin profosyeneldir arkadas bu konuda iciniz rahat olsun emin ellere teslim edersiniz telefonunuzu
hala telefoncuda telefon yarın öğleden sonra alacağım eğer yapamadıysa irtibata geçip göndermek dediğiniz gibi çok mantıklı olur
[doublepost=1524512655,1524512582][/doublepost]formda yeniyim zenex in teknik destek verdiğini bilmiyordum bilseydim telefoncuya bile yollamadan direk ona yollardım
[doublepost=1524512786][/doublepost]
Hocam kurtarılacak cihazı çöp etmeyin, bilginiz yoksa gönderin ben yapıyım.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sizin teknik destek verdiğinizi bilmiyordum bilseydim direk size yollardım daha tel elime geçmedi yarın alacağım hala yapılmamışsa sizinle irtibata geçip yollarım ilgiliniz için çok teşekkür ederim

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
hala teyapiniz"da telefon yarın öğleden sonra alacağım eğer yapamadıysa irtibata geçip göndermek dediğiniz gibi çok mantıklı olur
[doublepost=1524512655,1524512582][/doublepost]formda yeniyim zenex in teknik destek verdiğini bilmiyordum bilseydim telefoncuya bile yollamadan direk ona yollardım
[doublepost=1524512786][/doublepost]
sizin teknik destek verdiğinizi bilmiyordum bilseydim direk size yollardım daha tel elime geçmedi yarın alacağım hala yapılmamışsa sizinle irtibata geçip yollarım ilgiliniz için çok teşekkür ederim
Arkadaş "Hocam telefoncular anlamaz o isten Zenex in dedigini yapiniz" demiş hocam.bu yorumdan,zenex hocamın özellikle xiaomi konusunda telefonculardan bile daha fazla teknik bilgiye sahip olduğunu anlayamadın mı :)

Oyla:

xxdds25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EREN
Cihazım
XİAOMİ REDMİ
Konular
5
Arkadaş "Hocam telefoncular anlamaz o isten Zenex in dedigini yapiniz" demiş hocam.bu yorumdan,zenex hocamın özellikle xiaomi konusunda telefonculardan bile daha fazla teknik bilgiye sahip olduğunu anlayamadın mı :)
anladım hocam fakat malesef yorumu çok geç okudum şuanda telefonu alma gibi bi şansım yok işim gereği :) yarın Allah izin verirse gereken olacak aldığım gibi üstad a yollayacağım :) zaten yapacaklarını pek zannetmiyordum açıkçası :) ellerine ilk defa xiaomi aldıkları her hallerinden belliydi :)

Oyla:
Üst Alt