Yardım redmi 5 brick oldu galiba acil yardım lütfen

xxdds25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EREN
Cihazım
XİAOMİ REDMİ
Konular
5
telefonu alalı daha birkaç gün oldu kontrol ettim fake rom çıktı ayarları karıştırdım bootloader kilidini aç falan vardı o şekilde açtım. sonra miui sayfasından yeni rom indirdim miui 9 onu formdaki güncelleştirici ile yükledim ingilizce bu rom yüklenemez diye bir yazı çıktı sonrada telefon bi türlü açılmadı fastboot modunda yeni rom atmaya çalıştım sürekli hata veriyor lütfen yardım edin ne yapmalıyım ?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Son düzenleme:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam geçmiş olsun ve aramıza hoşgeldin.bl kilidi ayarlardan açılmıyor pc üzerinden bazı komutlarla açılıyor. Hataların ekran resimlerini eklersen arkadaşlar uyanınca heralde yardımcı olurlar sana.yeni üye olup yeni konu açan arkadaşlar genelde açıklamalı bilgi vermedikleri için yardımcı olacak arkadaşlar da çok faydalı olamıyor.ses açma ile güç tuşuna aynı anda basılı tut 15 saniye.kurtarma menüsü açılması lazım.orda wipeyi seçip format data delete all user i seçip yes yazarmısın hocam.şansın varsa reboot dedikten sonra açılır.açılmazsa da arkadaşlar hataların olduğu ekran resimlerinden sana yardımcı olurlar gönlünü ferah tut

Oyla:

xxdds25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EREN
Cihazım
XİAOMİ REDMİ
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fastboot ekranındaki hataları mı atayım ? dediğiniz gibi kurtarma modunu açtım fakat data delete al user diye bir seçenek yoktu yes yazabileceğim de bir yer yoktu
[doublepost=1524306197,1524305108][/doublepost]aldığım hata resimlerini yerleştirdim yardımcı olursanız sevinirim
[doublepost=1524311119][/doublepost]yardım edecek biri yokmu ? lütfen bi yol gösterin

Oyla:

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
fastboot ekranındaki hataları mı atayım ? dediğiniz gibi kurtarma modunu açtım fakat data delete al user diye bir seçenek yoktu yes yazabileceğim de bir yer yoktu
[doublepost=1524306197,1524305108][/doublepost]aldığım hata resimlerini yerleştirdim yardımcı olursanız sevinirim
[doublepost=1524311119][/doublepost]yardım edecek biri yokmu ? lütfen bi yol gösterin
Mi flash 64 bit surumu indirin ve 64 bit pc de rom yukleyin tabiki bl kilidi acik olucak
Sizin miflash 64 bit degil

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bootloader kilidiniz kapalı, bu nedenle fastboot tan rom atamazsınız. Cihazı söküp testpoint ile edl moda almalı ve edl den rom atmalısınız.

Oyla:

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Ses acma + güc tusu fastboot degil kurtarma modu, fastbootu miflash icin acicaksiniz orda rom yuklerken fastbootta olcak ama bl acik olmasi lazim. Acik degilse ses acma ve guc tusuna basili tut gelen yerde wipe yap acilirsa cihaz ilk isin kilidi acmak olsun kardesm zor durumda kalinca mudehale edebilesin

Oyla:

xxdds25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EREN
Cihazım
XİAOMİ REDMİ
Konular
5
bl kilidi ayarlarda açıktı fakat miui'e mail attım biliyosunuz 10 günden önce dönüş yapılmıyor wipe de yaptım fakat açılmadı edl den rom yüklemem gerekiyor galiba fakat bir türlü edl moda alamadım galiba cihaz çin versiyonu bi kaç telefoncuya gittim hiçbirinin bi bilgisi yok edl modu açıp atabilirlerse ne ala yoksa ben alıp bide çin romu atmayı deniyeceğim şuanlık çözümler bunlar gözüküyor galiba

Oyla:

xxdds25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EREN
Cihazım
XİAOMİ REDMİ
Konular
5
haklısınız yarın teli alıp birdaha testpoint yöntemiyle unbrick yapmayı deniyeceğim oldu oldu olmadıysa büyük ihtimalle zaten çöp
[doublepost=1524340940,1524340897][/doublepost]alalı 1 hafta bile olmadı

Oyla:

bortecine81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tuncay
Cihazım
note4x
Konular
17
haklısınız yarın teli alıp birdaha testpoint yöntemiyle unbrick yapmayı deniyeceğim oldu oldu olmadıysa büyük ihtimalle zaten çöp
[doublepost=1524340940,1524340897][/doublepost]alalı 1 hafta bile olmadı
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu videoyu izleyerek halledersiniz.

Oyla:
Üst Alt