Redmi 4x update hakkında

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

Thaulg

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Taha
Cihazım
redmi note 4
Konular
0
MTK işlemcili hocam cihazınız 7.0 güncellemesi şuan mevcut değil Snapdragon işlemcili modelini tercih etseymişsiniz keşke şuan o modelde 7.0 güncellemesi var. :)
hadi ya onadın mı,mtk işlemci her yerde engel olmaya başladı ya,yurt dışında getirttiğim için pek incelme fırsatı bulamadım,neyse sağlık olsun saolun hocam

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
hadi ya onadın mı,mtk işlemci her yerde engel olmaya başladı ya,yurt dışında getirttiğim için pek incelme fırsatı bulamadım,neyse sağlık olsun saolun hocam
Aynen hocam yapacak bir şey yok sağlık olsun dediğiniz gibi rica ederim iyi forumlar. :)

Thaulg

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Taha
Cihazım
redmi note 4
Konular
0
hocam rahatsız ediyorum ama bi sorum daha olacak acaba costum rom şeklinde yüklememi tavsiye edermisiniz ?

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
hocam rahatsız ediyorum ama bi sorum daha olacak acaba costum rom şeklinde yüklememi tavsiye edermisiniz ?
Genelde resmi global beta kullandığım için costum romlarda fazla haşır neşir değilim, kurmak isterseniz kurabilirsiniz tamamen size kalmış bir şey.

Yu5uf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 9 Se
Konular
4
Aynen hocam
Özellikle pil performansı artmış
Ve dokunma hassasiyeti bile artmış sanki yada psikolojik de olabilir bu
Sonuçta güncel bir cihaz kullanmak ayri keyif
Hocam selamün aleyküm
Performans hakkında artma kesinlikle var . Arayüzdeki hızlanma animasyonlar vs hem bunu hissettiriyor hem de cihazın kullanımını daha zevkli hale geliyor . Ancak pil performansındaki yorumunuza katilamayacagim. Kendi ekran sürümde 1 saate yakın bir düşüş farkettim ve testlere baktığımda da bunun yandığını gördüm. Ekteki gorsellerdeki üstteki değer pil performansı alttaki performans sonucu değişim açıkça görülüyor hem performans hem pil bakımından . İlk görsel miui 8 li Android 6 , ikinci görsel miui 9 lu Android 7 .
Eksilen pilin artan performansa değdiğini düşünüyorum . Sonuçta hala pili gayet iyi giden bir cihaz ve artık kullanımı daha zevkli .
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam selamün aleyküm
Performans hakkında artma kesinlikle var . Arayüzdeki hızlanma animasyonlar vs hem bunu hissettiriyor hem de cihazın kullanımını daha zevkli hale geliyor . Ancak pil performansındaki yorumunuza katilamayacagim. Kendi ekran sürümde 1 saate yakın bir düşüş farkettim ve testlere baktığımda da bunun yandığını gördüm. Ekteki gorsellerdeki üstteki değer pil performansı alttaki performans sonucu değişim açıkça görülüyor hem performans hem pil bakımından . İlk görsel miui 8 li Android 6 , ikinci görsel miui 9 lu Android 7 .
Eksilen pilin artan performansa değdiğini düşünüyorum . Sonuçta hala pili gayet iyi giden bir cihaz ve artık kullanımı daha zevkli .

Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam acaba bu görseli nereden almıştınız?

Üst Alt