- Adım
- onur
- Cihazım
- xiaomi9t
- Konular
- 4
İyi forumlar redmi 4 kendi kendine kapandı ve açılmiyor iki gündür bu şekilde cihaz bekliyor yardımlarınızı bekliyorum ...
Usb portu değiştirip linkte verdiğim mi flash ile deneyin birde.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
peki ynsyns hocam denerim ...xiaomi tool programı bu gibi durumlarda iş görüyor mu acaba ya çaren kalmazsa onu da dener misin merak ettim
xiaomi tool programı bu gibi durumlarda iş görüyor mu acaba ya çaren kalmazsa onu da dener misin merak ettim
Geliştirici seceneklerinden USB hata ayiklamasini açın hocampeki ynsyns hocam denerim ...
[doublepost=1516560118,1516559020][/doublepost]
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ynsyns hocam bundan öteye geçemedim...
usb hata ayıklama kapalıymıs açık olsaydı olurdu demek kipeki ynsyns hocam denerim ...
[doublepost=1516560118,1516559020][/doublepost]
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ynsyns hocam bundan öteye geçemedim...
Özür dilerim telefondan açılıyor bu konuda size yardımcı olsa Zenex hocam yardımcı olur. Profesyonel bir Androidcidir. Özelden de yardım alabilirsiniz gayet ilgili ve yardım severXWORK hocam telefondan yapılıyorsa cihaz zaten açılmıyor ...
ynsyns hocam evet kapalı xiaomi tool acdığımda cihazda nasıl açılacağını gösterıyor lakin cihaz açılamıyor...usb hata ayıklama kapalıymıs açık olsaydı olurdu demek ki
XWORK hocam ilginiz için teşekkür ederim Zenex hocamı iletişime gececeğim .Özür dilerim telefondan açılıyor bu konuda size yardımcı olsa Zenex hocam yardımcı olur. Profesyonel bir Androidcidir. Özelden de yardım alabilirsiniz gayet ilgili ve yardım sever
Mi 5S Epicrom Global Beta 8.1.18