Yardım Redmi 4 Prime Şebeke Sorunu

fatihreis33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi6
Konular
2
Merhaba
Eşimin kullanmış olduğu Redmi 4 Prime telefonumuz geçen hafta şarj soketinde sorun olduğu için Delta servise gönderildi. Sıvı teması olduğunu kullanıcı hatası nedeni ile ücretli tamir yapılıdı. Cihazı aldıktan sonra şebekede problem yaşamaya başladık. Sim kartlarda problem yok. Benim kullandığım mi6 da full çekerken Redmi 4 Prime hiç çekmiyor. Konuşmak imkansız oluyor. Sorunla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28
Merhaba
Eşimin kullanmış olduğu Redmi 4 Prime telefonumuz geçen hafta şarj soketinde sorun olduğu için Delta servise gönderildi. Sıvı teması olduğunu kullanıcı hatası nedeni ile ücretli tamir yapılıdı. Cihazı aldıktan sonra şebekede problem yaşamaya başladık. Sim kartlarda problem yok. Benim kullandığım mi6 da full çekerken Redmi 4 Prime hiç çekmiyor. Konuşmak imkansız oluyor. Sorunla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
sıvı teması ile 1 kez garantiye gittiyse işiniz zor hocam geçmiş olsun :) bootloader kilidini açıp mi flash ile rom yüklemeyi biliyorsanız rom yükleyiniz booloader kiidi açmak garanti dısı bırakabilir hiç bilginiz yoksa telefonu 1 kez sıfırlamayı deneyin olmadı tekrar garantiye gönderirseniz daha iyi olur

Oyla:

fatihreis33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıvı teması ile 1 kez garantiye gittiyse işiniz zor hocam geçmiş olsun :) bootloader kilidini açıp mi flash ile rom yüklemeyi biliyorsanız rom yükleyiniz booloader kiidi açmak garanti dısı bırakabilir hiç bilginiz yoksa telefonu 1 kez sıfırlamayı deneyin olmadı tekrar garantiye gönderirseniz daha iyi olur
Valla eşimde bende xiaomi kullanıcısıyız.Sıvı teması konusunda çok inandırıcı gelmedi bana acil telefon lazım olduğu için ücretli yaptırdım.Çünkü eşimde baya titiz kullanır telefonu.Ama yabancı forumlarda biraz araştırma yaptım bu modelde şebeke sorunu yaşayan insanlar mevcut. Kilit için başvurdum ama 10 gün içinde cevap verecekler galiba.Dediğiniz gibi tekrar garantiye götürmek daha mantıklı.Cevabınız için teşekkürler.

Oyla:

Yu5uf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 9 Se
Konular
4
Valla eşimde bende xiaomi kullanıcısıyız.Sıvı teması konusunda çok inandırıcı gelmedi bana acil telefon lazım olduğu için ücretli yaptırdım.Çünkü eşimde baya titiz kullanır telefonu.Ama yabancı forumlarda biraz araştırma yaptım bu modelde şebeke sorunu yaşayan insanlar mevcut. Kilit için başvurdum ama 10 gün içinde cevap verecekler galiba.Dediğiniz gibi tekrar garantiye götürmek daha mantıklı.Cevabınız için teşekkürler.
Hocam telefonda band 20 desteği yok 4g de sıkıntı olabilir belli alanlarda özellikle Vodafone da. Tamirden önceki haliyle net bir fark var mı emin misiniz ? Bir de deltaya guvenmeyin bence hocam sizden kullanıcı hatası diyip ücret almışlar bir de baksaniza . Bunu herkese yapıyorlar .

Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

fatihreis33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi6
Konular
2
Hocam telefonda band 20 desteği yok 4g de sıkıntı olabilir belli alanlarda özellikle Vodafone da. Tamirden önceki haliyle net bir fark var mı emin misiniz ? Bir de deltaya guvenmeyin bence hocam sizden kullanıcı hatası diyip ücret almışlar bir de baksaniza . Bunu herkese yapıyorlar .

Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Turkcell ve t.telekom kullanıyorum. Evde ve dışarda fark eden bir durum yok. Kullanımı engelleyecek kadar kotu çekim gücü var. Tamirden önce böyle değildi. Eminim.

Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

beytanbal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
E. GÜL
Cihazım
Mİ 6
Konular
0
mi 6 beta sürümünü yüklemek için bootloader kilidini açmak gerekiyor mu? Kilidi açmak garanti dışına mi çıkarıyor

Oyla:

fatihreis33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi6
Konular
2
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam şikayetim sadece şarj problemiydi. Sıvı teması dediler formu mevcut elimde. Başka bir işlem yapılmadı.

Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendilerine bildirim gidebilmesi için bir önceki mesajımda etiketledim hocam. Gördüklerinde yardımcı olmak, sorunu gidermek için geleceklerdir. :)

Oyla:

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhaba

Merhaba,

Özel mesaj yoluyla telefonun imei numarasını yollarsanız cihazınıza bakmak tarafımıza gönderirseniz takip etmek isterim. Devamında gelen sorun için tarafımıza yollamanız en sağlıklı sonuç olacaktır.

Saygılar
Delta Servis

Oyla:
Üst Alt