- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Xiaomi Redmi
- Konular
- 3
İyi günler arkadaşlar. Geçenlerde Redmi 4 Prime telefon satın aldım. Telefonun tasarımı, hızı ve batarya ömrünü çok beğendim fakat telefon bana maalesef MIUI Global 8.0 | Kararlı 8.0.4.0(LXKCNMA) ile geldi. Öğrendim ki fake rom muş. Orijinal global rom u da yayımlanmış. Meselem şu ki, ben bu telefona bir türlü orijinal rom u kuramadım. Geliştirici seçeneklerinden oem kilidini açabildim sadece.
Denediğim yöntemler :
Telefonu EDL moduna çekip xiaomiflasher ile yazılım atmaya çalıştım NON-HLOS da takıldı kaldı log a baktım
[22:18:36 COM27]:WriteFile position 0, size 0 sürekli bunu yazıyor.
TWRP kurmayı denedim fastboot u açtım komutları girdim Partition flashing is not allowed yazdı EDL moda çektim bu sefer de fastboot waiting for device yazıp durdu.
Telefonun güncelleme yerine gelip zip seç dedim zipi seçtirdim doğrulanamadı yazdı.
Ben bu işi nasıl çözerim yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.
Denediğim yöntemler :
Telefonu EDL moduna çekip xiaomiflasher ile yazılım atmaya çalıştım NON-HLOS da takıldı kaldı log a baktım
[22:18:36 COM27]:WriteFile position 0, size 0 sürekli bunu yazıyor.
TWRP kurmayı denedim fastboot u açtım komutları girdim Partition flashing is not allowed yazdı EDL moda çektim bu sefer de fastboot waiting for device yazıp durdu.
Telefonun güncelleme yerine gelip zip seç dedim zipi seçtirdim doğrulanamadı yazdı.
Ben bu işi nasıl çözerim yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.