- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Xiaomi Redmi
- Konular
- 3
TWRP ile
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kurun.Hocam root nasıl attınız.link verebilirmisiniz.
Cihazımı bul u aktif edin ardından geliştirici seçeneklerde oem unlock var onu etkinleştirip tekrar deneyin.Maalesef, Rom atma konusunda uzman olmama rağmen başım derde girdi.
TWRP recovery ile Rom atarken soft brick oldu. TWRP ye giremediğim için backupu da çalıştırıp geri dönemedim. Ben de acele Fastboot ile Cin Developer romunu attım. O şimdi çalışıyor.
Rom atamayışımın nedeni satan arkadaş BL kilidini gerçekden açmak yerine patch yaparak TWRP yüklemiş.
Ben önceden bunu bilse idim gerekli tedbiri alarak rom atardım.
Şimdi telefon tekrar BL kilitli hale geldi. Fastboot metodu ile başka roma geçmek mümkün değil. EDL ye de girmiyor.
Aletin içini açmadan Tek çare Kilit açma için başvuru yapmak idi onu yaptım hemen. Bugün İzin çıktı.
Sevinerek Kilit açma işlemine geçtim ama hep % 50 de takıldı verdiği mesaj da "Can't verify device "current account is different from the account info on device" şeklinde.
yerli yabancı Forumları okuyarak önerilen çözümlerin nerede ise hepsini denedim ama henüz sonuç alamadım.
Telefona ve unlock programından aynı isimlerle giriş yapmama rağmen sonuç değişmedi.
Benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var.
Cihazımı bul u aktif edin ardından geliştirici seçeneklerde oem unlock var onu etkinleştirip tekrar deneyin.
Bende de öyle ama bu durum kurduğumuz yazılım ile alakalı sanirimRedmi 4/Prime sahibi arkadaşlar,
Lütfen telefonunuzun ayarlar bölümünün sonundak About Phone kısmındaki Model number da ne yazıyor?
Benimkinde (markw) telefon Redmi 4/ Prime 3/32 olmasına rağmen Model number kısmında sadece "Redmi 4" yazıyor..
Teşekkürler,
O konular olmazsa olmazlardan zaten
PC de, Unlock programında ve telefondaki Mi hesabında yani hepsine SMS nin geldiği telefon nr ile giriyorum ve hepsinde aynı hesap ID si ortaya çıkıyor. Ama hata veriyor.
Hatta 3 ayrı versiyon ve dildeki Unlock yazılım ile bile denedim.
Bendeki durum birçok kişinin karşılaştığı bir sorun.
Çözüm şansa kalmış gibi..