Redmi 3 Güncelleme sorunu.

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Arkadaşlar merhaba,

Redmi 3 telefonumda 7.1.1.0 (LHPCNCK) sürüm yüklü. Bootloader kilidini açmayı denedim ama bu sürümle açmayı beceremedim ben de miui resmi sitesinden dev. rom indirdim ve telefon hafızasına attım. Güncelleyici ile paketi seçip güncelleme yapmak istediğimde

"Couldn't verify update package."

şeklinde hata veriyor. Telefon sanırım root lu, süper su programı var telefonda. Aldığımda bu şekilde idi.

Akabinde mi flash tool ile denedim yine olmadı. Bu seferde;

"Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor. (0x80070002:execute flash_all_except_storage.bat) diyor karşısında.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Dosyanın yolunu yanlış göstermiş yada tgz dosyasını açmamışsınız. İndirdiğiniz romu bir klasöre açtığınızda içerisinde bu bat dosyalarını ve imaj klasörünü görüyor olmanız gerekir. Ayrıca klasör yolu içerisinde boşluk ve Türkçe karakter de olmaması gerekir.
Mi4 bölümünde Fastboot videolu anlatımlarında bu konuları da ayrıntılı olarak yazmıştım.

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rom'un klasördeki görüntüsü şöyle üstadım;

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 79

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Dosyanın yolunu yanlış göstermiş yada tgz dosyasını açmamışsınız. İndirdiğiniz romu bir klasöre açtığınızda içerisinde bu bat dosyalarını ve imaj klasörünü görüyor olmanız gerekir. Ayrıca klasör yolu içerisinde boşluk ve Türkçe karakter de olmaması gerekir.
Mi4 bölümünde Fastboot videolu anlatımlarında bu konuları da ayrıntılı olarak yazmıştım.

Bahsettiğiniz konuyu baştan sona okudum, bir yandan da tüm programları yeniden kurdum anlatımlarınıza binaen. Yeniden bahsettiğiniz yerden rom indirdim, yani kısaca tüm işlemleri yönergelere birebir uyarak yaptım ama yine aynı "Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor. (0x80070002:execute flash_all_except_storage.bat)" hatayı aldım. Dosya isminde Türkçe karakter yok, boşluk yok.:?

Dosya yolu şu şekilde "C:\ido_xhdpi_images_6.4.21_20160412.0000.18_5.1_cn\images"

Daha önce de dediğim gibi telefon root lu sanıyorum. Ondan dolayı menfi sonuç alıyor olabilirmiyim? Rootu kaldırmak mı lazım acaba?

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Download modu üzerinden yükleme yapabilirsiniz. Mifash ile.

Az önce tekrar recovery modda yüklemeye çalıştım. Ses açma+güç tuşuna aynı anda bastığımda direk recovery ekranı gelmiyor, Çince bir sürü yazının olduğu turuncu kutucuklar ve mavi bir tek uzun kutucuğun olduğu bir ekran geliyor. Kutucukların bazılarında birkaç latin harfide olduğundan recovery yazan kutucuğa tıkladığımda mi telefon filigranı çıkıp, usb kablo bağlantısı animasyonu çıkıyor. usb kabloyu bağladım, ekranda da bağlantıyı yaptı animasyonda ama öylece kalıyor. Anlamadım ne iştir.|(

trojan89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
10
işte o çince ekranda download yazan yere dokunacaksınız. pc de 9008 portu açılacak. artık miflash üzerinden stock yazılımı yükleyebilirsiniz

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
işte o çince ekranda download yazan yere dokunacaksınız. pc de 9008 portu açılacak. artık miflash üzerinden stock yazılımı yükleyebilirsiniz

Vallahi oluyor diyordum ki (ilk kez yeşil bar dolmaya başlamıştı) "Bu komutu işlemek için yeterli depolama yeri yok." dedi.

Son düzenleme:

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Tekrar denemek istedim, denemez olaydım. Aşağıdaki hatayı verdi, telefon açılmıyor Mİ yazan ekranda kalıyor.

trojan89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
10
Yazılım dosyalarını direk c içine atarak öyle denermisin, ve de flash all seçeneğini seçili olsun.

Miui alternatif değil seçimdir..

Üst Alt