Redmi 3 aldım

faraza

''Yalan Dünya''
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Konular
22
Benim Gördüğüm Kadarıyla XİAOMİ.EU Romları, Genelde Az ve Öz Uygulama Kullanmaları Yönünden Daha İyi. Cihazda Gereksiz Uygulama Olmamaması Yönünden. Tabii ki Başka Kullanıcılarda Farklı Düşünebilir.
Fakat bazen, bazı uygulamalar sorunlu olabiliyor.

Şu an kulandığım rom gayet sade ve gereksiz uygulama yok.Sadece güncelleme almıyor biliğim kadarıyla. Xiaomi.eu romlarının artı tarafı güncelleme almaları mı ?

DayirOglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi 3S
Meslek
Öğretmen
Konular
38
Şu an kulandığım rom gayet sade ve gereksiz uygulama yok.Sadece güncelleme almıyor biliğim kadarıyla. Xiaomi.eu romlarının artı tarafı güncelleme almaları mı ?
Hocam stabil rom daha hızlı daha kararlı daha performanslı ve batarya konusunda daha iyi oluyor. Güncelleme gerekli görülürse alıyor. Diğer romlar her hafta güncelleme aliyor. her hafta birşeyler değiştiği için hatalar olabiliyor. Tabi iyi yönleri de var.

faraza

''Yalan Dünya''
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Konular
22
Hocam stabil rom daha hızlı daha kararlı daha performanslı ve batarya konusunda daha iyi oluyor. Güncelleme gerekli görülürse alıyor. Diğer romlar her hafta güncelleme aliyor. her hafta birşeyler değiştiği için hatalar olabiliyor. Tabi iyi yönleri de var.

O zaman bu roma devam :)

mso

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
12
Benim Gördüğüm Kadarıyla XİAOMİ.EU Romları, Genelde Az ve Öz Uygulama Kullanmaları Yönünden Daha İyi. Cihazda Gereksiz Uygulama Olmamaması Yönünden. Tabii ki Başka Kullanıcılarda Farklı Düşünebilir.
Fakat bazen, bazı uygulamalar sorunlu olabiliyor.

Arkadaşlar ben telefonu sifir kutulu aldım bu romu kim yüklemiş o zaman sonuç olarak güncelleme alamiyorum

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Avantaj ve dezavantajları nelerdir hocam ? Kilit açıldı mesajı geldi fakat unlock, dev. rom, fastboot rom, kurma bunlar konusunda acemiyim daha :)
Daha stabil olur en azından. Temiz sistem olur. Şu an kullandığınız gibi yama bir sistem olmaz. Bildirim çubuğu şeffaf olur vs. :))

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Avantaj ve dezavantajları nelerdir hocam ? Kilit açıldı mesajı geldi fakat unlock, dev. rom, fastboot rom, kurma bunlar konusunda acemiyim daha :)

Yanlışsam arkadaşlar düzeltsinler. eu romları otomatik güncellenmiyor, kendiniz indirip elle güncelliyorsunuz.

Bende de ilk geldiğinde 7.1.3 gibi bir rom kuruluydu, herhangi bir sorunu da yoktu ama yine de meraktan bl kilidini açıp (kendim de beceremedim ya) eu romlardan gel. sürümünü kurdum. Şu an 6.5.5 kullanıyorum, memnunum. Şarj konusunda iyi ve denildiği gibi gereksiz uygulamalar yok.

faraza

''Yalan Dünya''
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Konular
22
Biraz daha bekleyeyim o zamn☺ Bu arada global rom çıkar mı?

Redmi 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt