Hocam bu ekran görüntüsü sahibinden sitesinin uygulaması sadece bunda değil başka Google play uygulamalarında da oluyor.Hangi uygulamada oluyor bu? Sistem uygulamalarında çıkan uyarılarda bu şekilde görünmüyor.
O zaman kullanılan temada yada L / M android sürümlerinden kaynaklı bir durumdur. Pop-up stillerinde bu şekilde bir tasarım uygulamış olabilirHocam bu ekran görüntüsü sahibinden sitesinin uygulaması sadece bunda değil başka Google play uygulamalarında da oluyor.
Hocam şuanda aslında bunun dışında yazılımsal sorun yasamadim cok şükür. Ama o dediginizi yaptım haber bekliyorum.Hocam hayırlı olsun öncelikle. Yapmanız gereken ilk şey kendinize bir Mi Hesabı açıp en.miui.com/unlock sayfasından bootloaderinizin açılması için başvuru yapmak. Takriben 10 gün içinde size onaylandığınıza dair mesaj gelecektir. Daha sonra kurtarma modu dediğimiz EDL modundan geliştirici ROM'u yükleyip bootloaderinizi açacaksınız. Ardından Xiaomi.eu ROM'larına geçiş yapmalısınız ki tamamen Türkçe ve Google Play vs. gibi uygulamalara sahip olabilesiniz.
Hocam çok teşekkürler cevabınız için.
Bazı programlarda çıkan uyarılar vs. Siyahlik içerisinde gözüküyor bunun bir nedeni var mı okunmuyor bile.
Teşekkürler
Hocam hayırlı olsun öncelikle. Yapmanız gereken ilk şey kendinize bir Mi Hesabı açıp en.miui.com/unlock sayfasından bootloaderinizin açılması için başvuru yapmak. Takriben 10 gün içinde size onaylandığınıza dair mesaj gelecektir. Daha sonra kurtarma modu dediğimiz EDL modundan geliştirici ROM'u yükleyip bootloaderinizi açacaksınız. Ardından Xiaomi.eu ROM'larına geçiş yapmalısınız ki tamamen Türkçe ve Google Play vs. gibi uygulamalara sahip olabilesiniz.
Bootloader kilidini için başvuruma cevap geldi. Şu an cihazımda 7.1.3.0 sürümü yüklü Türkçe ve Google uygulamalarında bir sorun yok. Xiaomi.eu romlarına geçiş yapmalımıyım ? Ya da bir artısı eksisi var mı ?