Redmi 3 aldım

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Hangi uygulamada oluyor bu? Sistem uygulamalarında çıkan uyarılarda bu şekilde görünmüyor.

mso

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
12
Hangi uygulamada oluyor bu? Sistem uygulamalarında çıkan uyarılarda bu şekilde görünmüyor.
Hocam bu ekran görüntüsü sahibinden sitesinin uygulaması sadece bunda değil başka Google play uygulamalarında da oluyor.

mso

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
12
Geçen gün imei attirdim forumdaki RepairM@n yardım sever kardesimize sağolsun 4G de çalışıyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-05-08-13-48-39_org.zwanoo.android.speedtest.png
    Screenshot_2016-05-08-13-48-39_org.zwanoo.android.speedtest.png
    499 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2016-05-08-13-42-59_org.zwanoo.android.speedtest.png
    Screenshot_2016-05-08-13-42-59_org.zwanoo.android.speedtest.png
    534,1 KB · Görüntüleme: 16

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Hocam bu ekran görüntüsü sahibinden sitesinin uygulaması sadece bunda değil başka Google play uygulamalarında da oluyor.
O zaman kullanılan temada yada L / M android sürümlerinden kaynaklı bir durumdur. Pop-up stillerinde bu şekilde bir tasarım uygulamış olabilir

Redmi 2 Prime İle Gönderildi

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Hocam hayırlı olsun öncelikle. Yapmanız gereken ilk şey kendinize bir Mi Hesabı açıp en.miui.com/unlock sayfasından bootloaderinizin açılması için başvuru yapmak. Takriben 10 gün içinde size onaylandığınıza dair mesaj gelecektir. Daha sonra kurtarma modu dediğimiz EDL modundan geliştirici ROM'u yükleyip bootloaderinizi açacaksınız. Ardından Xiaomi.eu ROM'larına geçiş yapmalısınız ki tamamen Türkçe ve Google Play vs. gibi uygulamalara sahip olabilesiniz.

mso

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
12
Hocam hayırlı olsun öncelikle. Yapmanız gereken ilk şey kendinize bir Mi Hesabı açıp en.miui.com/unlock sayfasından bootloaderinizin açılması için başvuru yapmak. Takriben 10 gün içinde size onaylandığınıza dair mesaj gelecektir. Daha sonra kurtarma modu dediğimiz EDL modundan geliştirici ROM'u yükleyip bootloaderinizi açacaksınız. Ardından Xiaomi.eu ROM'larına geçiş yapmalısınız ki tamamen Türkçe ve Google Play vs. gibi uygulamalara sahip olabilesiniz.
Hocam şuanda aslında bunun dışında yazılımsal sorun yasamadim cok şükür. Ama o dediginizi yaptım haber bekliyorum.

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Hocam çok teşekkürler cevabınız için.

Bazı programlarda çıkan uyarılar vs. Siyahlik içerisinde gözüküyor bunun bir nedeni var mı okunmuyor bile.
Teşekkürler

Bende de aynı şekildeydi, kaç tane farklı tema denedim düzelmemişti. Son çıkan gel. 6.5.5 sürümüne güncelledim, düzeldi.

faraza

''Yalan Dünya''
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Konular
22

Bootloader kilidini için başvuruma cevap geldi. Şu an cihazımda 7.1.3.0 sürümü yüklü Türkçe ve Google uygulamalarında bir sorun yok. Xiaomi.eu romlarına geçiş yapmalımıyım ? Ya da bir artısı eksisi var mı ?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Bootloader kilidini için başvuruma cevap geldi. Şu an cihazımda 7.1.3.0 sürümü yüklü Türkçe ve Google uygulamalarında bir sorun yok. Xiaomi.eu romlarına geçiş yapmalımıyım ? Ya da bir artısı eksisi var mı ?

Benim Gördüğüm Kadarıyla XİAOMİ.EU Romları, Genelde Az ve Öz Uygulama Kullanmaları Yönünden Daha İyi. Cihazda Gereksiz Uygulama Olmamaması Yönünden. Tabii ki Başka Kullanıcılarda Farklı Düşünebilir.
Fakat bazen, bazı uygulamalar sorunlu olabiliyor.

Üst Alt