- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Mi 10 T
- Konular
- 47
Merhaba Arkadaslar cihazımı root icin Turk sayfalarda dahil xda acıklayıcı bir çözüm bulamadım.
Stock rom ve mi Flash tool ile cözümleri deneyip Boot kalınca stock romu sıfırdan kurup baska baska deneyerek sonunda tam fonksiyon bir yöntem buuldum.
Dosyaları buradan indirin öncelikle
Dosyalar inince bos bir klasöre arcıkarın
adb driver acın surekli y yaparak kurun.
Cihazı fastboot alın (hızlı geciyorum root işini bilen zaten ne demek istedigimi anlayacaktır)
fastboot açın ve cmd calıstırıp twrp flaslayın(uyumlu twrp indirdiginiz klasorde var cmdye klasor yolunu gosterın)
fastboot flash recovery twrp.img
flashlama işlemi bitince
ses acmaya basılı tutarak cmdye
Fastboot reboot
komutunu giriyoruz ses acmaya basılı tutmaya devam ediyoruz twrp gorunup gidecek tusa basmaya devam ta ki twrp kilit kaydırma gelene kadar buraya kadar tamam diyorum
Not: fastboot reboot komutunda ses acmayı bırakır cıhazı normal acarsanız işlemi tekrarlayın flashlanan twrp gidio normal açıldıgında
şimdi twrp acık varsayıyorum dili ingilizce yapın.
gerisini hızlı anlamanız video linki atıyorum 4:36 sonrasını izleyin konusmayı degil sadece adımları izleyin kolay gelsin
işim cıkmasa tek tek yazacaktım daha sonra devamını eklerim yazılı olarak
Stock rom ve mi Flash tool ile cözümleri deneyip Boot kalınca stock romu sıfırdan kurup baska baska deneyerek sonunda tam fonksiyon bir yöntem buuldum.
Dosyaları buradan indirin öncelikle
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dosyalar inince bos bir klasöre arcıkarın
adb driver acın surekli y yaparak kurun.
Cihazı fastboot alın (hızlı geciyorum root işini bilen zaten ne demek istedigimi anlayacaktır)
fastboot açın ve cmd calıstırıp twrp flaslayın(uyumlu twrp indirdiginiz klasorde var cmdye klasor yolunu gosterın)
fastboot flash recovery twrp.img
flashlama işlemi bitince
ses acmaya basılı tutarak cmdye
Fastboot reboot
komutunu giriyoruz ses acmaya basılı tutmaya devam ediyoruz twrp gorunup gidecek tusa basmaya devam ta ki twrp kilit kaydırma gelene kadar buraya kadar tamam diyorum
Not: fastboot reboot komutunda ses acmayı bırakır cıhazı normal acarsanız işlemi tekrarlayın flashlanan twrp gidio normal açıldıgında
şimdi twrp acık varsayıyorum dili ingilizce yapın.
gerisini hızlı anlamanız video linki atıyorum 4:36 sonrasını izleyin konusmayı degil sadece adımları izleyin kolay gelsin
işim cıkmasa tek tek yazacaktım daha sonra devamını eklerim yazılı olarak
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız