Yardım Red mi note 5 Pro12.0.3 sürümünü yüklemek istiyorum

fatihytz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Note 5 pro
Konular
1
Cihazım red mi note 5 pro. Şu an MIUI 11.0.5 yüklü. 12.0.3 sürümünü yüklemek istiyorum. Ne yapmam lazım?

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Sorunuzun cevabı değil ama geçmenizi tavsiye etmem.Cihaz chipset olarak güçlü değil ve miui 12'de arayüzde dahi kasabilir.Hem de cihazınızda geri dönüş engelleyici (rollback) var.Yani yüksek olasılıkla beğenmeyeceksiniz ve geri dönmek daha zor.

fatihytz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Note 5 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunuzun cevabı değil ama geçmenizi tavsiye etmem.Cihaz chipset olarak güçlü değil ve miui 12'de arayüzde dahi kasabilir.Hem de cihazınızda geri dönüş engelleyici (rollback) var.Yani yüksek olasılıkla beğenmeyeceksiniz ve geri dönmek daha zor.
Sağolun cihazımda şu an çok sıkıntı var. Şu anda da kasıyor bayağı kötü durumda sıfırladım düzelmedi belki güncelleme yaparsam düzelir diye arıyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
fatihytz,
Kazgangap Hocamıza ek olarak, Global Mıuı12 rom Note5/Pro için geri çekildi ve desteğide kesildiği için daha sonrada yeni güncelleme almadı/almayacakta.
Bu nedenle bende yüklemenizi tavsiye etmemekteyim.

fatihytz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Note 5 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üst Alt