Emeğine sağlık
bir sorum olacak kullandığım romdan kaynaklı biliyorum fakat bunu değiştirmenin bir yolu yok mudur ?
Hocam daha önce açmış olduğunuz konuda size bunun cevabını verdim ve sanırım siz görmediniz. Ayrıca Forum Kuralları gereği kullanmış olduğunuz hitap şekillerine dikkat etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Teşekkürler.standart rom da olduğu gibi yuvarlak içinde 77 değil de normal %77 yazmasını sağlayamaz mıyız
Aslında merak etmiyor değilim, Skorpi hocam bu hastalığı kimden kaptıTahriklere kapılmayın hocam. Üstad Skorpi bugünlerde global kararlıcılara bayrak açtı. Son sürat geliyor.![]()
Aslında siz bize göre çok daha avantajlı durumdasınız.. Çünkü tema mtz dosyası olarak sunulmadı, marketten yüklüyoruz.. Hepimiz için aynı zaman diliminde gerçekleşiyor.. Ama sizin avantajınız yorum yapıp yıldız verebiliyorsunuz.. Biz maalesef sadece buradan memnuniyetimizi iletebiliyoruz..Çok üstümüze geliyorsunuz hocam açtımayın kilidi durduk yere![]()
Elinize sağlık hocam. Marketten indirdim çok güzel olmuş.
Teşekkürler arkadaşlar, güle güle kullanınEline emeğine sağlık hocam.Tema güzel görünüyor,en kısa zamanda indirip deneyeceğim.Teşekkürler.