- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 127
Hocam sizin mesajı görünce tekrar baktım ama hala Global için denetimde görünüyorGüzelim Temayı kullanamıyoruz
Hocam sizin mesajı görünce tekrar baktım ama hala Global için denetimde görünüyorGüzelim Temayı kullanamıyoruz
Aleykümselam hocam, Play Store üzerinden bir kaç uygulama vardı sanırım onlara göz atabilirsiniz. Sanal tuşlu telefon kullanmadığım için o bölümü kontrol edemiyorum maalesef.Sa ahali ben Redmi 5 Plus kullanıyorum
Sanal tuşların şeklini değiştirmek istiyorum böyle bir şey varmı bilen yazarsa çok mutlu olurum
Teşekkürler
Eyv kralAleykümselam hocam, Play Store üzerinden bir kaç uygulama vardı sanırım onlara göz atabilirsiniz. Sanal tuşlu telefon kullanmadığım için o bölümü kontrol edemiyorum maalesef.
Hocam onay sürecinde bir kaç bir kaç değişiklik yapıldı. Diğer bölgeler için hemen onaylanırken, Global için onay biraz zaman alıyor. Bu yüzden böyle bir durum ortaya çıkıyor maalesef.Diğer temalar da bu durum yaşanıyor muydu direk yayınlanıyor du sanki global olayını bu temada gördüm.
Şu Çinliler yok mu ? Vallahi hocam, bugünlerde İstanbul sokaklarında çekik gözlü arıyorum. Şu Xiaomi'nin bütün hıncını onlardan çıkaracağım.Hocam onay sürecinde bir kaç bir kaç değişiklik yapıldı. Diğer bölgeler için hemen onaylanırken, Global için onay biraz zaman alıyor. Bu yüzden böyle bir durum ortaya çıkıyor maalesef.
Hocam onay sürecinde bir kaç bir kaç değişiklik yapıldı. Diğer bölgeler için hemen onaylanırken, Global için onay biraz zaman alıyor. Bu yüzden böyle bir durum ortaya çıkıyor maalesef.
Sultanahmet civarlarında bulma olasılığınız çok yüksek hocam....Bay/Bayan fark edermi bulunca?Şu Çinliler yok mu ? Vallahi hocam, bugünlerde İstanbul sokaklarında çekik gözlü arıyorum. Şu Xiaomi'nin bütün hıncını onlardan çıkaracağım.![]()
Temayı yarın da göremezsem pazar günü Çinli avına çıkıyorum üstat. 8 Mart hatırına bayanlar muaf. Lakin erkekler...Sultanahmet civarlarında bulma olasılığınız çok yüksek hocam....Bay/Bayan fark edermi bulunca?
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
karate kung-fu yoksa bulaşmayin hocam, dayak yersiniz ))Temayı yarın da göremezsem pazar günü Çinli avına çıkıyorum üstat. 8 Mart hatırına bayanlar muaf. Lakin erkekler...![]()