wtfbozo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bozo
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
BİLMİYORUM (GLOBAL OLDUĞUNU BİLİYORUM SADECE)
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba herkese. Zamanında yurtdışından getirdiğim bir Redmi Note 9 telefonum var. IMEI atılmıştı. Nasıl olduysa telefonda sadece MIUI Recovery 5.0 ekranı açılıyor. Reboot seçeneğine basıyorum yine aynı ekrana dönüyor. Wipe Data diyorum yine aynı. Connect with MIAssistant diyorum bilgisayar görmüyor. Safe Mode diyorum yine aynı ekran. MiFlash ile global rom yüklemeye çalışıyorum aygıt yöneticisinde ADB interface görünüyor, Bootloader Interface görünmüyor. Buralarda hiçbir telefoncuya da güvenmiyorum. Yardımcı olacak birileri var mı?
not: açılış ekranında kilidi açık görünüyor. bunun Bootloader kilidi olduğunu düşünüyorum ama açık olsa bilgisayarda görünürdü diye de düşünüyorum.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Telefonu kapatın ses kısma+güç tuşlarına basarak fastboot moda alın ve mi flash ile rom kurun hocam.

Veriler önemli derseniz öncelikli olarak fastbootta TWRP yükleyin ve yedeklerinizi alın.

Oyla:

wtfbozo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bozo
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu kapatın ses kısma+güç tuşlarına basarak fastboot moda alın ve mi flash ile rom kurun hocam.

Veriler önemli derseniz öncelikli olarak fastbootta TWRP yükleyin ve yedeklerinizi alın.
Telefon kapanmıyor. otomatik olarak açılıyor ve yine Recovery 5.0 ekranı geliyor. bu ekrandayken ses kısma ve güç tuşuna birlikte uzun basıyorum kapanıyor açılıyor yine Recovery 5.0 ekranı... içinde kurtaracağım bir şey yok telefonun. ekran görüntüsünü de atıyorum ek olarak.

Oyla:

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
Telefon kapanmıyor. otomatik olarak açılıyor ve yine Recovery 5.0 ekranı geliyor. bu ekrandayken ses kısma ve güç tuşuna birlikte uzun basıyorum kapanıyor açılıyor yine Recovery 5.0 ekranı... içinde kurtaracağım bir şey yok telefonun. ekran görüntüsünü de atıyorum ek olarak.
Ses kısma tuşuna basmaya devam ederek güç tuşuna 10-15 saniye basın fastboot modunda yeniden başlayacaktır. Sonra miflash programı ile .tgz uzantılı fastboot rom atın.

Veya fastboot üzerinden twrp kurup twrp içinden .zip uzantılı rom indirip rom atın.

Oyla:

wtfbozo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bozo
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses kısma tuşuna basmaya devam ederek güç tuşuna 10-15 saniye basın fastboot modunda yeniden başlayacaktır. Sonra miflash programı ile .tgz uzantılı fastboot rom atın.

Veya fastboot üzerinden twrp kurup twrp içinden .zip uzantılı rom indirip rom atın.
denedim, yine olmadı. direkt Recovery açılıyor yine.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• IMG_20221215_175725.jpg
    IMG_20221215_175725.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 19
Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
O zaman ses açma tuşu basılı kalmıştır hocam. Bir telefoncuya götürün hemen halleder.

Oyla:

meivoorjib

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
redmi note 10 s
Konular
0
ses açma tuşu takılı kalmıyor yeni okuyacak arkadaşların da bilgilenmesi adına söylüyorum. telefon bu ekranda kaldığında fastboot ekranına almak kolay. reboot device dediğinizde cihazı resetleyeceği için power tuşuna basmadan ses kısma tuşuna basılı tutun fastboot ekranı ile karşılaşırsınız.

Oyla:

errncann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
0
Ya bende aynı sorunu yaşıyorum Recovery 5.0 Menüye atıyor ama cihazın sıfırlanmasını istemiyorum içinde önemli şeyler var cihazı sıfırlamadan herhangi bir veri kaybetmeden kesin olarak nasıl hallederim bu sorunu

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Ya bende aynı sorunu yaşıyorum Recovery 5.0 Menüye atıyor ama cihazın sıfırlanmasını istemiyorum içinde önemli şeyler var cihazı sıfırlamadan herhangi bir veri kaybetmeden kesin olarak nasıl hallederim bu sorunu
Mi Flash ile kullandığınız romu flashlayin. Mi Flash'in alt kısmında ki seçeneklerdrn "Save user Data" seçeneğini seçerseniz dosyalarınız silinmez.

Oyla:
Üst Alt