Sebebi de ekran görüntünüzde yazılı. "no devices/emulators found" işlem yapacağım herhangi bir cihaz yok diyor kısaca.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihazım mi8 lite gerekli şeylere tıkladım fakat kodları yazarken bu hatayı alıyorum win7 ultimate kullanıyorum cihazım rootlu
Hocam yönetici olarak çalıştırmışsın cmd'yi. System32de ADB.exe yok diyor.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihazım mi8 lite gerekli şeylere tıkladım fakat kodları yazarken bu hatayı alıyorum win7 ultimate kullanıyorum cihazım rootlu
Hocam, WOWIFI açabildiniz mi ne yapmak lazım onun için?Pes etmem dedim MAX 2 bey....
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Konuda emeği geçen ve yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür ederim..
Şu şekilde çözdüm;
MIUI 10.5 by xiaomi.eu 9.8.29 ROM'unu kurdum öncelikle...
sonra,
CMD'den bunu girdim.Kod:setprop sys.usb.config diag,serial_smd,rmnet_qti_bam,adb
Bu ikisini aktifleştirdim, ve bir anda VoLTE ikonu geldi.
merhaba cihaz mi10t endenozya rom aynı şekilde her yeniden başlatmada tekrar giriyorum activ için varmı bir çözüm bulanDediklerinizi yaptım vowifi açılıyor fakat telefonu yeniden başlattıktan sonra resimdeki sub1 tekrar inactive oluyor ve vowifi aktif olmuyor . Turkey-volte yazan yazıyı da remove yaptım . Ayrıca bende test yazmıyor hiçbir yerde . Miui eu rom kullanıyorum. Cihaz mi9t
Bu durumu nasıl düzeltirim ?
Eşimde mi a3 var. Onda da aynı sorunu yaşıyordum. Pdc de etkinleştiği birini active ediyordum yeniden başlayınca row commercial gibi bi taneyi etkinleştiriyor ve vowifi gidiyordu. 2 gün önce gözümü karartıp twrpden efs modem yedeklerini aldım. Pdc de row commercial olan yani her yeniden başlatmada aktif olan kaydı sildim. Yeniden başlatınca artık varsayılan kayıt olmadığı için benim seçtiğim seçili kaldığını farkettim. Böylece vowifi sorunum çözülmüş oldu. Cihazlar farklı olduğu için sizde işe yarar mı bilmem. Denemek lazımmerhaba cihaz mi10t endenozya rom aynı şekilde her yeniden başlatmada tekrar giriyorum activ için varmı bir çözüm bulan