- Adım
- Kamera
- Cihazım
- Mi 9
- Konular
- 94
Hocam biraz daha açıklarmısınız bir türlü beceremedim.Modem test tool ile çok daha hızlı şekilde yapılabiliyor.
Hocam biraz daha açıklarmısınız bir türlü beceremedim.Modem test tool ile çok daha hızlı şekilde yapılabiliyor.
eu rom kullanıyor olmanız gerekli .Hocam biraz daha açıklarmısınız bir türlü beceremedim.
Maalesef vowifi destekli bir cihaz edinip sim kartı takarak aktif etmeniz şart. Başka türlü yolu yok.Bu işlem sadece Eu Rom da mi oluyor ? Volte açtım destekleyen cihazdan ama Wowifi açamadım bir türlü . Wowifi destekleyen cihazda bulamadim benim telefonumdaki imei desteklemiyor . Hat türk telekom . Cihaz note 9 pro nasıl açabilirim? Özellik var ama sağolsun türk telekom her şeye zorluk çıkarıyor. Vodafone ve Turkcell de cok rahat kullaniyordum.
Vowifi yi kullanmadan hattı çıkarmayın tecrübeyle sabit.Bu işlem sadece Eu Rom da mi oluyor ? Volte açtım destekleyen cihazdan ama Wowifi açamadım bir türlü . Wowifi destekleyen cihazda bulamadim benim telefonumdaki imei desteklemiyor . Hat türk telekom . Cihaz note 9 pro nasıl açabilirim? Özellik var ama sağolsun türk telekom her şeye zorluk çıkarıyor. Vodafone ve Turkcell de cok rahat kullaniyordum.
Telefonun çekmediği yerde imkan varsa VoWiFi kullanmak gerekiyor, yapacak bir şey yok.Boşuna aktifleştirmeyin şarja etkisi oluyor ben kapattım
Mi mix cihazım da cihazım için üretilmiş ilk sürüme döndüğümde qcn sifirliyordu ve orjinal değerlere dönüyordu. Sizde bi deneyin isterseniz.Hocam merhabalar,
OneOs romda vowifi açmak amacıyla (9T Pro turkcell) işlemleri harfiyen uyguladım. vowifi açıldı fakat birkaç gün sonra maalesef cihazın şebekesi tek dişe düştü daha önce de vowifi kullanıyordum böyle olmuyordu işin kötü yanı bugün şebeke tamamen gitti ve ne yaparsam yapayım gelmiyor veya gelsede tek diş çekiyor. Efs sildim tekrar qcn restore ettim bir kaç ay önceden modem+efs yedeklemiştim twrp'den onu tekrar flashladım ama hiçbir şekilde randıman tutturamadım herhangi bir çözüm öneriniz mevcut mu ? Bu arada yüklediğim qcn de cihaza ilk repair yapacağım zaman yedeklediğim orjinal yedektir.