- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında cevap da orda duruyor. Row commerical aktif olmuş row commerical da silin(remove) tekrar sub 0 aktif edin böyle durumlarda karşılaşabilecekler için çok güzel bir örnek olmuş teşekkür ederim. İşlem sonunda telefonu bir kere yeniden başlatıp bakın wowifi aktif değilse bir alt satırı kontrol edip silmek çözümü bu dosya değil mbn dosyasının açılmış halı olması gerek rootsuz yapılabilen mi modelleri var ancak mi 8 de bu dosyayı ancak böyle açtım ben kolay gelsin sorun olursa yazın çözüm bulalım. Efs yedeği almadan işlem yapan kullanıcılar üzülmesin mi flastan rom flshlayinca orjinale geri dönüyor.bazen eu güncellemeleri ile de tr bandı geri geliyor.Dediklerinizi yaptım vowifi açılıyor fakat telefonu yeniden başlattıktan sonra resimdeki sub1 tekrar inactive oluyor ve vowifi aktif olmuyor . Turkey-volte yazan yazıyı da remove yaptım . Ayrıca bende test yazmıyor hiçbir yerde . Miui eu rom kullanıyorum. Cihaz mi9t
Bu durumu nasıl düzeltirim ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türk telekom için bol internet paketleri verip böyle teknolojileri aktif etmemesi üzücü alt yapısını ileride günceller belki müşteri temsilcileri tüm operatorlerde hatta tüm telefonla ulaştığınız servislerde(banka ürün garantisi vs.) çok da iç açıcı değil çalışanlara eğitim verilmiyor sadece belli başlı şeyler gösteriliyor düzgün diksiyon bir yere kadar önemli ama bilgili de olmasını beklemek hakkımız ama bu ülkede verilen ücretler ile bunları beklemek ne kadar doğru orası siyasete girer form konusu değil başka formlarda görüşmek üzerePaylaşım için teşekkürler hocam.
Türk Telekom, Volte yi sadece faturalı hatlara, Vowifi yi ise hiç vermiyor.Xiaomi cihazları aktif ettirmek sinir krizine dönüşüyor. Müşteri temsilcisi Volte ve Vowifi hayatında ilk defa duyuyor
Son düzenleme: