- Adım
- Batuhan
- Cihazım
- Mi 6, Mi A3
- Konular
- 7
Bu uygulamanın adı nedir? Mümkünse link alabilir miyim?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu uygulamanın adı nedir? Mümkünse link alabilir miyim?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Root gerektiriyor.Bu uygulamanın adı nedir? Mümkünse link alabilir miyim?
Sizde vowifi aktif değil. Amacımızda bunu açmak zaten. Konu başındaki anlatım bu amaçla hazırlandı. Ben ve dıbı dıb tıs da çalışıyor. Denemek isteyip uğraşan arkadaşlardan da geri dönüşler bekliyoruz.Wifi bağlıyken denedim. Vowifi yazmadı sizin resimdeki gibi. Sonra volte ile denedim.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vodafone'da band 20 gerekebilir, diğer operatörlerde gerekmez. hattınız Vodafone ise farklı frekanstan yayın yapan verici kurulana kadar yapabileceğiniz bir şey yok,mi note 3 kullanıyorum volte desteği var volte de etkinleştirildi ama yanlız bulunduğum yer kırsal bölge olduğu için 4.5g çekmiyor ama başka telefonlarda çekiyor sebebi band 20 desteği olmamasıymış bunun çözümü var mı
Hattınızı desteklenen, mümkünse iphone veya samsung S serisi bir telefona takıp 2200 a HDSES mesajı göndererek aktif edin ve onay mailini aldıktan sonra aynı telefonun volte vowifi ayarlarını aktif edip telefonu kapatıp açın. Uçak moduna alıp wifi yi açın 20-30 saniye bekleyip arama yapın hattınızın çalışıp çalışmadığını teyit edin. Sonrasında hattınızı kendi telefonunuza takıp ilk mesajda belirtilen apn ayarlarını yapın. Telefonunuzu kapatıp açın ve test edin. Sonucu paylaşırsanız A1 in durumunu bizde öğrenmiş oluruz.
Anlaşılan o ki mi A1 romunda vowifi desteği olmasına rağmen turkcell tanımları yok içerisinde. Efs ile uğraşmanız gerekecek verdiğimiz dosyalar ile denemeniz lazım. Ana konuyu dikkatli okumanız gerekli riskler hakkında. Bunun için root gerekli pc gerekli uğraşırım derdeniz hodri meydan. Yok derseniz Bip ile çözüm bulabilirsiniz.Malesef köye gelince bu vowifi lazım oldu ve tekrar uğraşmaya başladım.
Mi a1 için c5 pro ile turkcell hattı takıp HD ses yazıp 2200 gönderdim. HD ses aktivitesi başarı ile gerçekleşti. C5 pro ile vowifi arama yaptım da. Ama mi a1 de yapılmıyor. İms erişim noktası Manuel ekledim. Sonuç aynı.