Yazmasada çalışmazdı zaten. Bu efs ler 835,845 işlemcileri için uyumsuz hocam.Miuims rom mi mix 2 için turkcell efs düzenledim fakat rebootta tekrar efs yazıyor
Vowifiyi magikle mi aktif ettiniz?Mi5 de miroom 8.9.20 de uçak modunda vowifi çalışıyor. Öyle sanıyorum ki miui 10 oreo ile vowifi desteği verilmiş sonunda.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Evet hocam tabi efs değişikliğide yaptım.Vowifiyi magikle mi aktif ettiniz?
Telefonunuzun modeli nedir ve hangi operatörü kullanıyorsunuz? Hangi kısımları yaptınız atladığınız bir yer oldu mu yada hata aldığınız. Lg modelleri zaten genelde operatörler tarafından tanınan cihazlar neden ihtiyaç duydunuz bu işlemlere?merhaba los 15.1 rom kullanıyorum ilk sayfadaki işlemleri tekrarlamama rağmen aktifleştirme işlemi başarısızlıkla sonuçlandı. acaba cihazdan kaynaklı olabilir mi lg kullanıcısı olarak farklı custom romlarda denememe rağmen işlemi gerçekleştiremedim.
G3 d855 modeli türk telekom hat mevcut ve vodafone daTelefonunuzun modeli nedir ve hangi operatörü kullanıyorsunuz? Hangi kısımları yaptınız atladığınız bir yer oldu mu yada hata aldığınız. Lg modelleri zaten genelde operatörler tarafından tanınan cihazlar neden ihtiyaç duydunuz bu işlemlere?
Bu işlemcinin efs dosyalarını hiç incelemedim bu yüzden net bir şey diyemeyeceğim eski bir işlemci. Hafta içi vakit bulabilirsem incelemeye çalışırım.G3 d855 modeli türk telekom hat mevcut ve vodafone da
teşekkür ederim.Bu işlemcinin efs dosyalarını hiç incelemedim bu yüzden net bir şey diyemeyeceğim eski bir işlemci. Hafta içi vakit bulabilirsem incelemeye çalışırım.