Araçlar Qualcomm Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (CN CİHAZLAR DAHİL)

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Benim şurada %60 da hata veriyor 2 kablo ve 2 pc üle denedim nedenini anlamadım adb sorunsuz çalışıyor. Neyi eksik yapıyorum acaba sürüm 3…045 vs
hocam 045 guncellemesınde ıse yaramıyor yazıyor ocak ayı guncellemesınden sonrasında ıse yaramıyor yanı 040

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
22
hocam 045 guncellemesınde ıse yaramıyor yazıyor ocak ayı guncellemesınden sonrasında ıse yaramıyor yanı 040
benim sürüm 045 hocam sorun yaşamadım sadece şu eu rom kurarken çekiniyorum kilit açıldıktan sonra sorunsuz açıldı cihaz

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
22
wipe data yaptınızda acıldı dımı hocam
evet benim aktif cihazım değil o sebeple içi boştu zaten fastboot dan direk wipe menüsüne attı onayladım sıfırlandı direk açıldı hocam

tryigit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
7
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Benim şurada %60 da hata veriyor 2 kablo ve 2 pc üle denedim nedenini anlamadım adb sorunsuz çalışıyor. Neyi eksik yapıyorum acaba sürüm 3…045 vs
ai atın anlaması zor bir sorun değil

tryigit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
7
hocam rootlamayı nasıl yapıcaz acaba hangı boot dosyasını magıskden yapmamız lazım
init_boot dosyasını mevcut a_b slotuna bakıp mevcut aktif slota flaşlayın. ai yardımı alabilirsiniz gerisini bu yorumumu yazarak.

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
eu rom cihazınızı brick yapabilir tekrar uyarmış olayım sonra brick olunca yeni konu açmayın masraf yapar :)
hocam yapabılır derken brıck olan cıhazlar varmı yoksa tahmınmı edıyorsunuz cunkı halı hazırda kurulu cıhazları satıyorlar

tryigit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
7
hocam yapabılır derken brıck olan cıhazlar varmı yoksa tahmınmı edıyorsunuz cunkı halı hazırda kurulu cıhazları satıyorlar
bazı kişiler dedi diye söyledim ama onların brick olma sebebi bozuk kablolar olabilir. gönderiyi buna göre güncelledim, yine de dediğim gibi root kullanmanız daha sağlıklı olur eu romda integrity gibi pek çok sorunu daha zor aşarsınız güncellemesi de daha çok uğraştırır vs vs.

Üst Alt