Yardım pubg yüksek ping

Arif bağ

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arif
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global11.0.9 kararli
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Pubgde yüksek pingim var formatla duzeliyo sonra gene aynı yukseliyo yardım edin cihaz redmi note 8 yurtdışı

AZE*Aragorn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nail
Cihazım
Redmi S2
Konular
2
Aynı sorun bendede var Redmi S2. Wi-fila bağlanınca oluyor. Mobil veri normal. Cihazı yeniden başlatıp oyuna girince normal oyundan çıkıp daha sonra yine girmek istediğinde ping 200+

Oyla:

Arif bağ

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arif
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun bendede var Redmi S2. Wi-fila bağlanınca oluyor. Mobil veri normal. Cihazı yeniden başlatıp oyuna girince normal oyundan çıkıp daha sonra yine girmek istediğinde ping 200+
Ne zaman oldu

Oyla:

AZE*Aragorn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nail
Cihazım
Redmi S2
Konular
2
Kaç gündür uğraşıyorum daha çözemedim. Hiç böyle olmazdı son 3-4 gündür böyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni oldu dostum oyunu uzun zamandır oynuyorum ama bu sıkındı en fazla 5 gündür oluştu

Oyla:

Arif bağ

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arif
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1

Yeni oldu dostum oyunu uzun zamandır oynuyorum ama bu sıkındı en fazla 5 gündür oluştu
Bendede 4 gün önce aynı sorun bu arkadaşımda da var ne kullaniyo bilmiyorum

Oyla:

AZE*Aragorn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nail
Cihazım
Redmi S2
Konular
2
Bendede 4 gün önce aynı sorun bu arkadaşımda da var ne kullaniyo bilmiyorum
Herşeyi denedim kardeşim ben çözümü yok gibi duruyor. Son ümidim sorunun pubgden kaynaklı olması. Bugün gelecek güncellemeyle çözülürse iyi olur. Yoksa sıkıntı bu sorun. Ben araştırmadığım yer yapmadığım işlem kalmadı. Durduk yere yaranmış sorun zaten. Telefonda hiçbir değişiklik yapmadım yada bir program falan yüklemedim.

Oyla:

Arif bağ

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arif
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Herşeyi denedim kardeşim ben çözümü yok gibi duruyor. Son ümidim sorunun pubgden kaynaklı olması. Bugün gelecek güncellemeyle çözülürse iyi olur. Yoksa sıkıntı bu sorun. Ben araştırmadığım yer yapmadığım işlem kalmadı. Durduk yere yaranmış sorun zaten. Telefonda hiçbir değişiklik yapmadım yada bir program falan yüklemedim.
Bende kardeşim

Ben şimdi format atacağım 4. Formatın olacak senin telefon lacakmi

Ben şimdi format atacağım
Senin telefon yurt disimi

Oyla:

AZE*Aragorn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nail
Cihazım
Redmi S2
Konular
2
Bende kardeşim

Ben şimdi format atacağım 4. Formatın olacak senin telefon lacakmi

Ben şimdi format atacağım
Senin telefon yurt disimi
Global version kardeşim. Kaçak değil. Uzun zamandır kullanıyorum. Hiç sorun yaşatmadı bana. Bu ilk sorun. Artık oyundan kaynaklı olmasını ümit ediyorum. Formata gerek yok kardeşim. Teli yeniden başlat oyuna gir pingin normal oynayacaksın. Çıkıp daha sonra girdiğinde yine aynı sorun olacak. Bende öyle

Oyla:

Mcelal21

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mcelal21
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Hocam benim mobil veride de biraz o sıkıntı var lütfen yardım edin redmi note 8 300 pingle oynuyorum kafayı yemek üzereyim

Hocam bende de aynısı var lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim cihaz redmi note 8 ayrıca mobil veride de biraz o sıkıntı var ama wifide felaket 300 ping

Oyla:

AZE*Aragorn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nail
Cihazım
Redmi S2
Konular
2
Hocam benim mobil veride de biraz o sıkıntı var lütfen yardım edin redmi note 8 300 pingle oynuyorum kafayı yemek üzereyim

Hocam bende de aynısı var lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim cihaz redmi note 8 ayrıca mobil veride de biraz o sıkıntı var ama wifide felaket 300 ping
Aynı sorunu yaşıyoruz kardeşim. Sendede yeni mi oluştu bu sorun? Ne kadar araştırıp çok fazla yöntem denedim. Hiçbiri sorunu çözmedi. Şimdilik pubgnin bugün gelecek yeni güncellemesini bekliyorum. Eğer güncellemeyle düzelirse oyun kaynaklı demektir. Eğer düzelme olmazsa demek ki miuidan kaynaklı bir sorun var. Hepimizin wi-finda aynı anda sorun olması mümkün değildir. Çözersem hemen buraya yazacağım. Hala araştırmaya devam ediyorum.

Oyla:
Üst Alt