Yardım pubg yüksek ping

Arif bağ

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arif
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global11.0.9 kararli
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Pubgde yüksek pingim var formatla duzeliyo sonra gene aynı yukseliyo yardım edin cihaz redmi note 8 yurtdışı

Mcelal21

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mcelal21
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Aynı sorunu yaşıyoruz kardeşim. Sendede yeni mi oluştu bu sorun? Ne kadar araştırıp çok fazla yöntem denedim. Hiçbiri sorunu çözmedi. Şimdilik pubgnin bugün gelecek yeni güncellemesini bekliyorum. Eğer güncellemeyle düzelirse oyun kaynaklı demektir. Eğer düzelme olmazsa demek ki miuidan kaynaklı bir sorun var. Hepimizin wi-finda aynı anda sorun olması mümkün değildir. Çözersem hemen buraya yazacağım. Hala araştırmaya devam ediyorum.
Çok teşekkürler kardeşim ben de çözüm bulursam yazacağım söz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve evet yeni oluştu

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Wifida ne yazık ki o ping çok yüksek oluyor modemden ayar yapılarak düzeltiyordu Bir yerde konusunu veya videosunu gördüm tam hatırlamıyorum.
Ama çözüm yerine ben mobil veriden oynuyorum her Zaman

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Pubgde yüksek pingim var formatla duzeliyo sonra gene aynı yukseliyo yardım edin cihaz redmi note 8 yurtdışı
Format atma kardeşim belli ki oyunun server larinda sorun var. Sen tekrar yükleyince düzelip ardından yükseliyorsa cihazda sorun olsa hep yüksek olurdu , pubg güncelleme getirirse sorunu çözer diye ümit edin. Bende mi note 10 var Mobile legends ping ten oynanmıyordu güncelleme ile düzelttiler. Her sorunu cihazda aramayalim :)

Oyla:

_e_mir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Bende son 3 gündür pubg mobile ve mobile lite da yüksek ping aliyorum .

Oyla:

AZE*Aragorn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nail
Cihazım
Redmi S2
Konular
2

Ve evet yeni oluştu
Ben teşekkür ederim kardeşim. Keşke çözümünü bilip daha fazla yardım ede bilsem. Yinede bu güncellemede düzelir ümit ediyorum. Miuidan kaynaklı birşey olmasında.

Wifida ne yazık ki o ping çok yüksek oluyor modemden ayar yapılarak düzeltiyordu Bir yerde konusunu veya videosunu gördüm tam hatırlamıyorum.
Ama çözüm yerine ben mobil veriden oynuyorum her Zaman
Mobil veriden sıkıntı yok şuanlık. Sadece evde bu kadar hızlı ve limitsiz internet dururken. Gidipte mobil veriyede para harcamak ek bir harcama çıkartıyor bize. Bunun bir çözüm yolu olmalı. Yada sıkıntının nerde başladığını bulup hall etmek zorundayız.

Format atma kardeşim belli ki oyunun server larinda sorun var. Sen tekrar yükleyince düzelip ardından yükseliyorsa cihazda sorun olsa hep yüksek olurdu , pubg güncelleme getirirse sorunu çözer diye ümit edin. Bende mi note 10 var Mobile legends ping ten oynanmıyordu güncelleme ile düzelttiler. Her sorunu cihazda aramayalim :)
Bizde son çare sorunun miuidan değilde pubgden olmasını ümit ediyoruz. Bugün yeni büyük güncelleme geliyor pubgye. O gelince düzelirse iyi olur. Düzelmezse sıkıntı büyük demektir. Cihaz sorunu deyil belliki yazılım sorunu. Aynı anda bu kadar kişide cihazın wi-fida ping sorunu oluşamaz.

Son düzenleme:
Oyla:

Mcelal21

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mcelal21
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Evet güncellemeyi yaptım fakat yine aynı sorunu yaşıyorum kafayı yemek üzereyim

Oyla:

AZE*Aragorn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nail
Cihazım
Redmi S2
Konular
2
Aynen dostum. Demek ki, miuidan kaynaklı sorun var. Bende delirmek üzereyim artık.

Telefondan soğudum resmen

Güncellemeyi yaptım artık ping bir yana olsun. Oyuna girmiyor bile. Başlangıç ekranında atıyor oyundan. Hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Oyla:

AZE*Aragorn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nail
Cihazım
Redmi S2
Konular
2
Oyuna girme sıkıntısı bitti. Oyun açıldı. Ping sorunu devam ediyor maalesef. Yeni güncellemeye sevinemedim bile. Bu gidişle oyunu falan bırakıcam herhalde.

Oyla:

AZE*Aragorn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nail
Cihazım
Redmi S2
Konular
2
Evet bende sadece ping sorunu vardı o da düzelmedi
Evet kardeşim. Çok fazla kişide bu sorun var şuan. Çok yerde araştırdım. Hiçkimsede ne yapsada çözememiş. Belli ki miuila ilgili bir sorun var. Büyük ihtimalle xiaomiden gelen güncellemelerden birinde sıkıntı oldu. Xiaomi durum düzeltene kadar beklemek zorundayız. Şuanlık oyuna girmeden önce telefonu yeniden başlat öyle gir. Ping normale döner amma oyundan çıkıp daha sonra girince aynı şey olur yine yeniden başlatırsın. Yapacak birşey yok ne yazık ki.

Oyla:
Üst Alt