Yardım Pubg Mobile

xottoman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi 5S 64
Meslek
Öğrenci
Konular
30
Aşırı kasma sorunu yaşıyorum global betadayım deneyen oldu mu ? Adreno 530 SD 821 ile bu oyunun kasması neredeyse imkansız ayrıca oyunun yapımcıları çinli ve çinli telefonlara optimize edemeyip neden böyle sorunlar yaşıyoruz ki? LineageOS kurduğum zaman hiçbir uygulama ve oyun sorun çıkarmıyor...Miuidan vazgeçmek üzereyim. Xiaomi telefonlar her ne kadar donanımsal olarak güçlü görünse de bunu hissettirmekte geri kalıyor bence

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Denedim. Bildirim menüsünde sürekli çekirdeklerin durumunu gösteren uygulamalarada baktım. Oyun açık iken bile 2 çekirdek aktif.
Sadece tam şarj olduktan sonra yarım saat felan 4 çekirdek açık oluyor ve performansı gerçekten arttığı hissediliyor.
anladim hocam. arastiricam cozumu için

Oyla:

Raison

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
Benim Mİ 5S (64GB)'da da aşırı kasıyor droplar yiyor. En düşük ayarlarda bir de oluyor bu. Arkadaşda Note 4 Global var onda kasmıyor. O cihaz 2-3 gömlek altı bir cihaz onda oynatırken yağ gibi ben de neden kasıyor anlamış değilim.

Hayalet ekran + ısınma + oyunlarda kasma sorunu beni soğuttu iyice Mi5s'den. 8 aylık cihazımı satıp 2-3 gömlek düşüğü A1 veya Note 4 almayı düşünüyorum. Lütfen beni vazgeçirecek bir şey söyleyin. :(

Oyla:

ozcan0220

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
Mi 5s
Konular
16
Benim Mİ 5S (64GB)'da da aşırı kasıyor droplar yiyor. En düşük ayarlarda bir de oluyor bu. Arkadaşda Note 4 Global var onda kasmıyor. O cihaz 2-3 gömlek altı bir cihaz onda oynatırken yağ gibi ben de neden kasıyor anlamış değilim.

Hayalet ekran + ısınma + oyunlarda kasma sorunu beni soğuttu iyice Mi5s'den. 8 aylık cihazımı satıp 2-3 gömlek düşüğü A1 veya Note 4 almayı düşünüyorum. Lütfen beni vazgeçirecek bir şey söyleyin. :(
Sana katılıyorum bir çözüm varsa paylaşabilirmisiniz bende soğumaya başladım mi 5s ten mi 6 veya mi note 3 e doğru gidiyorum

Oyla:

xottoman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi 5S 64
Meslek
Öğrenci
Konular
30
Yeni bir rom falan yok mu bunu çözecek bir yol?
Arkadaşlar ben bootloader kilidimi tekrar açmak için başvuru yaptım yarın açılıyor lineage os 15.1 kurup tekrar deneyimlerimi sizle paylaşırım size tavsiyem ya pixel experience ya da lineageos kullanmanız farkı gerçekten göreceksiniz sd821 çok performanslı bir işlemci ama bizim telefonların global veya beta romlarında çöpten farkı yok
[doublepost=1521824001,1521823976][/doublepost]
Yeni bir rom falan yok mu bunu çözecek bir yol?
Arkadaşlar ben bootloader kilidimi tekrar açmak için başvuru yaptım yarın açılıyor lineage os 15.1 kurup tekrar deneyimlerimi sizle paylaşırım size tavsiyem ya pixel experience ya da lineageos kullanmanız farkı gerçekten göreceksiniz sd821 çok performanslı bir işlemci ama bizim telefonların global veya beta romlarında çöpten farkı yok

Oyla:

arceus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yılmaz
Cihazım
mi5
Konular
3
Mi5 cihazım var oyunu ilk çinde açıldığından beri oynuyorum ayarları alabildiğim en yükseğe aldım yinede kasma yok bende

Oyla:
Üst Alt