Bendede aynı sorun var nasıl düzeltebilirim izle görürsun
dragann Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Ramazan Cihazım Mi 10T Pro Yaş 23 Konum Türkiye Katılım 2 Nisan 2024 Konular 0 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 2 Nisan 2024 #41 mir' Alıntı: Bendede aynı sorun var nasıl düzeltebilirim Genişletmek için tıkla ... Medyaları görmek için kayıt olmalısınız izle görürsun
mir' Alıntı: Bendede aynı sorun var nasıl düzeltebilirim Genişletmek için tıkla ... Medyaları görmek için kayıt olmalısınız izle görürsun
Ö Ömer selim Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Ömer Cihazım Mi11t Yaş 24 Konum Şırnak Cizre Katılım 23 Temmuz 2024 Konular 0 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 23 Temmuz 2024 #42 HiddeNKinG' Alıntı: Kalibrasyon yapmak lazım gibi. Donanım testlerinde olması lazım kalibrasyonu bir bakın olmazsa sanırım persist yüklemek gerekebilir Genişletmek için tıkla ... Kalibrasyon olmuyor persist ne
HiddeNKinG' Alıntı: Kalibrasyon yapmak lazım gibi. Donanım testlerinde olması lazım kalibrasyonu bir bakın olmazsa sanırım persist yüklemek gerekebilir Genişletmek için tıkla ... Kalibrasyon olmuyor persist ne
SynOx78 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım yusuf Cihazım Oppo A60 Yaş 25 Konum İstanbul Katılım 10 Aralık 2024 Konular 0 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 11 Aralık 2024 #43 ömer altın' Alıntı: Jiroskobumda çok gecikme var ekrani donderdikten 1 veya 2 saniye sonra dönüyor yardımcı olursaniz çok memnun olurum lütfen cihazim redmi 9 Genişletmek için tıkla ... Bendede gecikme var oppo a60 yardım edin
ömer altın' Alıntı: Jiroskobumda çok gecikme var ekrani donderdikten 1 veya 2 saniye sonra dönüyor yardımcı olursaniz çok memnun olurum lütfen cihazim redmi 9 Genişletmek için tıkla ... Bendede gecikme var oppo a60 yardım edin