Temiz kurulum yaptım geçti şuanlıkBendede aynı sorun var nasıl düzeltebilirim
Temiz kurulum ne kardeş telefon ile alakalı bir durum mu güncellemeden sonra oldu bende. Günde 3-4 saat pubg oynarım hiç sorun olmadı şimdiye kadarTemiz kurulum yaptım geçti şuanlık
Tam olarak nasıl yaptın kardeşim açıklar mısın hangi videoyu izledin?Reis çok teşekkürler o dediğin yerden video izleyerek yaptım çok teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim sorun çözüldü
bende hala ayni nasil duzeltebikrimTemiz kurulum yaptım geçti şuanlık
Romu baştan kurdum düzeldibende hala ayni nasil duzeltebikrim
Benim tel huawei p smart 2019 yavaş ve geç tepki veriyor nası düzeltirimPubg mobilede jiroskopu açıyorum telefona dokunmadığım halde ekran üste gidiyor telefonu ters çeviriyorum bu sefer alta gidiyor dokunmadığım halde yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Selam kardesim ayni sorun bende var iphone 12 kullaniyorum bana yardimci olurmusunReis çok teşekkürler o dediğin yerden video izleyerek yaptım çok teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim sorun çözüldü
Kisa modda iyu oynuyorum uzun moda girince cok kasiyor ve yukari tepiyor lutfen yardimSelam kardesim ayni sorun bende var iphone 12 kullaniyorum bana yardimci olurmusun
iPhone 12'nizin ön siparişini iptal edip yeniden sipariş verin, sorununuz çözülür.Selam kardesim ayni sorun bende var iphone 12 kullaniyorum bana yardimci olurmusun