Soru Pubg Mobile GFX Tool Ban?

doubt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Pixel Plus
Telefon Modeli
Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Gfx toolsuz cihazımın bu oyunu akıcı bir şekilde oynatacağını sanmıyorum. Bu zamana kadar çok fazla ban attığına dair iddaalar geldi fakat hiçbirine inanmadım ve atmadı zaten. Bu güncellemeden sonra kesin olarak atacak mı? Tencent tarafından resmi herhangi bir açıklama yapıldı mı?

doubt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
6
İlla ayni gun atacak diye bisey yok hocam
Takım arkadaşım gftool dan ban yedi ondan söylüyorum pubg hu ara kati kurallar aldi diyebilirim
Hocam bence siz sallıyorsunuz ne herhangi bir forumda ne de herhangi bir yerde hiç gfx tooldan ban yiyeni görmedim uydurmayalım lütfen. 2 yıldır böyle saçma iddaalar atılıyor ama 2 yıldır da yemiyorum. Kullanalım bakalım yiyecek miyiz yemeyecek miyiz.

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Mix2 kullanıyorum 90fps özelliği gelmiş grafikler bölümüne. Game turbodan baktığımda fps 60'ta sabit kalıyor. 90fps'i gören var mı ?

Oyla:

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Hep gfx tool ile oynarım, güncellemeden sonra da oynuyorum bir sorun yaşamadım. Gfx tool ile gpu dan maximum verim alınıyor, ne yazık ki pubg onlarca cihaz olduğu için hepsi için optimizasyo yapamıyor. En basiti hdrde bile 50-60 fps verebilen note 8 pro maximum 30 fps veriyor hdr stok sürümde.

Oyla:

Bir redmi kullanıcısı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulgafur
Cihazım
Redmi note 8
Konular
7
Bende redmi note 8 var normalde 30 FPS veriyor ama hiç kasma takilma yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hep gfx tool ile oynarım, güncellemeden sonra da oynuyorum bir sorun yaşamadım. Gfx tool ile gpu dan maximum verim alınıyor, ne yazık ki pubg onlarca cihaz olduğu için hepsi için optimizasyo yapamıyor. En basiti hdrde bile 50-60 fps verebilen note 8 pro maximum 30 fps veriyor hdr stok sürümde.
Hocam bende de redmi note 8 var normalde 30 FPS ama gfx ile 60 yapıyorum telefona zararı olur mu maksimum sıcaklık 40 oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis bende redmi note 8 var gfx kullanınca 40 derece oluyor maks
Gfx kullanmak telefona zarar verir mi

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt