Soru Pubg Mobile GFX Tool Ban?

doubt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Pixel Plus
Telefon Modeli
Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Gfx toolsuz cihazımın bu oyunu akıcı bir şekilde oynatacağını sanmıyorum. Bu zamana kadar çok fazla ban attığına dair iddaalar geldi fakat hiçbirine inanmadım ve atmadı zaten. Bu güncellemeden sonra kesin olarak atacak mı? Tencent tarafından resmi herhangi bir açıklama yapıldı mı?

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Gfx toolsuz cihazımın bu oyunu akıcı bir şekilde oynatacağını sanmıyorum. Bu zamana kadar çok fazla ban attığına dair iddaalar geldi fakat hiçbirine inanmadım ve atmadı zaten. Bu güncellemeden sonra kesin olarak atacak mı? Tencent tarafından resmi herhangi bir açıklama yapıldı mı?
Sizin telefon için varsa crdroid veya corvus rom deneyebilirsiniz.Magisk modülü olarak GPU Turbo Boost ve Ram Management Fixes modüllerini önerebilirim.Hilelere ban gelmiyor,gfx kullananı oyun umursamaz diye düşünüyorum.Bence kullanabilirsiniz.

Oyla:

doubt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
6
Sizin telefon için varsa crdroid veya corvus rom deneyebilirsiniz.Magisk modülü olarak GPU Turbo Boost ve Ram Management Fixes modüllerini önerebilirim.Hilelere ban gelmiyor,gfx kullananı oyun umursamaz diye düşünüyorum.Bence kullanabilirsiniz.
Yok hocam pixel plus kullanıyorum memnunum fakat yine de kasmayı önleyemiyor. O modülleri pixel plus aosp romuna kurmamız sıkıntı yaratır mı ve telefon daha çabuk ısınabilir mı?

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Yok hocam pixel plus kullanıyorum memnunum fakat yine de kasmayı önleyemiyor. O modülleri pixel plus aosp romuna kurmamız sıkıntı yaratır mı ve telefon daha çabuk ısınabilir mı?
Hocam ondan emin değilim işte

Oyla:

AZE*Aragorn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nail
Cihazım
Redmi S2
Konular
2
Evet dostum denedim harika geldi güncelleme. Eskiden oyuna gire biliyordum en azıdan. Artık giremiyorum bile. Güncellemeler denetleniyor sonra kaynaklar derleniyor yazıyor oyundan atıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba.benim cihaz s2 .pubg Güncellemeden sonra tam giriş ekranında komple oyundan atıyor hata bilgisi gönder diyor. Sebebini bilen yaşayan varmidir
S2 kullanlyorum aynı sorun bendede var şuan. Kaynaklar derleniyor deyip atıyor.

Oyla:

Mic-Tramp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Redmi note7
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Hocam gfxtool nornalde herhangi bir program pubg de ban sebebi. Kendileri aciklam yapti hatta yetkili satici olamayandan uc almak bile ban sebebi.
Sunu soyleyim; yeni guncelleme ile beraber oyuna girerken toplanm alanina girmeden oyun hile taramasi yapıyor ve ban atiyor yayinci aciklamisti bunu detayini bilmiyorum dikkat etmekd fayda var. Sonucda hesabim full riske atmam ben

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Güncelliyorum şuanda oyunu merakla bekliyorum ben PC'den oynuyorum emülatör inşallah güzeldir bir video çekelim yeni erangeli he? :)

Oyla:

Mic-Tramp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Redmi note7
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Güncelliyorum şuanda oyunu merakla bekliyorum ben PC'den oynuyorum emülatör inşallah güzeldir bir video çekelim yeni erangeli he? :)
Hocam giris lobisi hosuma gitti inlove~~
Fps artti deniliyor ama cok bir fark goremedim ileri duzey cihazlarda yağ gibi akıyor tabii guzel olmus yenilik her zaman iyidir

Oyla:

doubt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
6
Hocam gfxtool nornalde herhangi bir program pubg de ban sebebi. Kendileri aciklam yapti hatta yetkili satici olamayandan uc almak bile ban sebebi.
Sunu soyleyim; yeni guncelleme ile beraber oyuna girerken toplanm alanina girmeden oyun hile taramasi yapıyor ve ban atiyor yayinci aciklamisti bunu detayini bilmiyorum dikkat etmekd fayda var. Sonucda hesabim full riske atmam ben
1 gündür oynuyorum ban falan yok hocam.

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hocam giris lobisi hosuma gitti inlove~~
Fps artti deniliyor ama cok bir fark goremedim ileri duzey cihazlarda yağ gibi akıyor tabii guzel olmus yenilik her zaman iyidir
Bakalım hocam indi kuruyor bende zaten akıyordu bakalım şimdi nasıl olacak. :D Youtube video çıkarmam lazım umarım güzel bi win alırım.

Oyla:
Üst Alt