Oyun oynamak saçma değildir; ne kadar oynadığın, ne kadar keyif aldığın, oynuyor olmanın sende yarattığı etkiler ve sonuçlar "saçma" yorumu için sebep olabilir. Böyle değişken şeyler varken, direkt olarak saçma demek (hele ki forum sayfasında yardım istenen bir başlıkta bunu dile getirmek) saçmalıktır.İşte bu yüzden anlamıyorsun.
Oynadığın için anlamıyorsun saçmalığını.
Oyun oynamanın saçma olduğunu söyleyen kim?Oyun oynamak saçma değildir; ne kadar oynadığın, ne kadar keyif aldığın, oynuyor olmanın sende yarattığı etkiler ve sonuçlar "saçma" yorumu için sebep olabilir. Böyle değişken şeyler varken, direkt olarak saçma demek (hele ki forum sayfasında yardım istenen bir başlıkta bunu dile getirmek) saçmalıktır.
Pubg oynamak, oyun oynamaktır. Oyunu oynadığınız için size saçma gelmiyor demiştin. Bu mantığa göre senin bu oyuna saçma demen; bu oyunu oynamadığını gösterir ve saçma olduğunu söylemenin de saçma olduğunu gösterir.Oyun oynamanın saçma olduğunu söyleyen kim?
Ben zaten bu oyunu oynamıyorum, evet bu mantığa dayanırsak oynamadığım için saçma demiş oluyorum. Ancak bu, daha önce oynadığımın gerçeğini değiştiremez.Pubg oynamak, oyun oynamaktır. Oyunu oynadığınız için size saçma gelmiyor demiştin. Bu mantığa göre senin bu oyuna saçma demen; bu oyunu oynamadığını gösterir ve saçma olduğunu söylemenin de saçma olduğunu gösterir.
Destek ekibiyle konuştunuz mu ?Hocalarım gfx kullanmıyorum zaten nasıl çözcem kafayı yiycem yav hile kullanmadım hile kullandın diyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.