Oyun Pubg mobil 10 yıl ban

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Geçmiş olsun. Eğer hile, yardımcı program uc hilesi kullanmadıysanız muhtemelen hileli bir takım arkadaşınız vardı. Bende bi ara hile açmıştım yedek hesapta takım arkadaşlarım 24 saatlik ban yemişlerdi. Öyle olabilir. Bunun dışında başka bişey aklıma gelmiyor.

Tuxs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ESR
Cihazım
Mi9 T Pro 6/128
Konular
2
10 yıl banın aşırı hile kullanımı olmadan verilmesi pek kolay değil. Hile kullananına bile 24 saatlik bir uzaklaştırma veriliyor yani bir anlık sinirle karşı takımda hile vardı diye açmış olsanız bile böyle bir anda 10 yıllık bir ban vermezler. Eğer oyuna etki edecek herhangi bir modifikasyon uygulama kullanmışsanız belki diyeceğim. Ben Turk.net kullanıyorum mesela bilen bilir cgn denen sistem var ve ıp havuzundan sürekli ıp vermekte modemi her kapatıp açtığınızda dolayısıyla sizden önce birisi sizin şuan kullanmakta olduğunuz ıp yi kullanabiliyor böyle bir durum olsa bende yaşardım ama şuana kadar böyle bir durum gelmedi başıma
sizin durum farklı gibi biraz kendileriyle iletişime geçin geçmiş olsun.

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52
Ne sıkıntı yaptın ya yeni bir hesap aç gitsin :D görende seviye yüksek olunca para veriyorlar sanır oyun altı üstü al sana çözüm :D

Tuxs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ESR
Cihazım
Mi9 T Pro 6/128
Konular
2
Ne sıkıntı yaptın ya yeni bir hesap aç gitsin :D görende seviye yüksek olunca para veriyorlar sanır oyun altı üstü al sana çözüm :D

Öyle olmuyor işte hocam o işler gerçekten kaptırmışsanız kendinizi sıkıntı oluyor ya hiç oynamayacaksınız yada oynuyorsanız düşünüyorsunuz :)

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Hocam kolay değil başarım 3800 s7-8-9-10 fatih geri kalanı hep as. Hesapda yok yok di kolay değil öyle

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
Hocam gfx tool ban sebebidir. Oyunu 60 fps yapmaya çalışmanız bile ban sebebidir. Ayrıca tek el klavyesi ve mouse kullanmanız ban sebebidir. Küfür etmeniz kendi adamınızı vurmanız ban sebebidir. Biz fatihe kasarken makara olsun diye her maç sonu arkadaşı ks den reportluyoduk o da ban yedi fakat 10 yıl yememişti. Ayrıca bazı game boosterları ve rootlu telefonlar da banlanabiliyor.

BDrk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Mi5s
Konular
7
Ben de 2 ay ban yemiştim. Gfx tool kullanarak fps yükseltiyordum. 1v4 girip komple squad alıyorsanız kesin raporluyorlar. Gfx'i hile amaçlı kullanıyor olmayabilirsiniz ama hile amaçlı kullanılabiliyor. Oyunun izin verdiği grafik paketlerinin haricinde farklı konfigürasyonlar yapabiliyorsunuz. Bazen oluşan grafik hataları ile bina gözükmüyor fakat insanlar ve arabalar gözüküyor vs. Sanırın benim ban yeme sebebim emülatörde oyun menüsü açıktı ilk kez emülatör deniyordum ve güzel bulmayıp kapatmadan telefonda açtım.

Bunun dışında raporlardab 24 saat ban yiyorsunuz. fps'ye bile dokunmadan oynadığımda da defalarca 24 saat banlandım.

Üst Alt