- Adım
- Eray imdat
- Cihazım
- Xioami mi a2 li
- Konular
- 1
Pubg de telefonun çentiğini kullanamıyorum nasıl açılır bilen varsa yazabilirmi?
Pubg ayarlarında centkli ve kavisli ekrana sahip cihazlar için ayar var. Ne işe yarar bilmiyorum ama bi deneyin işinize yarayabilirPubg de telefonun çentiğini kullanamıyorum nasıl açılır bilen varsa yazabilirmi?
Merhaba, ayarlar'dan- arama yerıne tam ekran veya tam ekran modu yazıp aşağıda ss'de paylaştığım yerden pubgyi seçiniz öyle deneyiniz.
nu özelik pubg ayarlarında var daha önce denk gelmiştim çentikli telefonları bi sürümden sonra algılayıp ona göre çentiği kaldırmıştı mate 20lite cihazımda bu olay oldu şuan pubg yüklü değiil o yüzden ss atamıyorum ve nerde olduğunu da hatırlamıyorum biraz kurcalayınPubg de telefonun çentiğini kullanamıyorum nasıl açılır bilen varsa yazabilirmi?
Mi a2 lite ta işe yaramıyor malesef dediğiniz tek çare no touck killer modülü yada oreo ya dönmeknu özelik pubg ayarlarında var daha önce denk gelmiştim çentikli telefonları bi sürümden sonra algılayıp ona göre çentiği kaldırmıştı mate 20lite cihazımda bu olay oldu şuan pubg yüklü değiil o yüzden ss atamıyorum ve nerde olduğunu da hatırlamıyorum biraz kurcalayın