Yardım pubg 60 fps kasma sorunu

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
selam arkadaslar redmi note 8 pro 6/64 miui 11 indonesia rom kurulu cihazimda Pubg mobile fps soeunu yasiyorum.60 fps aliyorum ama adam felan olunca mesela kalabalik yere atlarsam ve ya dusman uzaktan geliyorsa resmen fps 40-50 e dusuyor kasiyor neden bu sorun ? farkli romlar denedim sorun duzelmedi

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
6/128 versiyonu kullanıyorum global versiyon media tek deyip konuyu bitirmeyin ön yargılarınızı silin hiçbir şekilde kasma yaşamadım ara ara ısınıyor ama 3 dk içinde cihazda sıvı soğutma olduğundan dolayı soğuyor yani bu kadar da media tek HAYIR demeyin kullanmadan resmi olarakda zaten fiyat performans telefonu bütçe dostu olduğundan dolayı bu kadar arkadaş bütçesine bakarak alıyor artık şu SAdece MEDİA TEK hayır demeyi bırakın

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
6/128 versiyonu kullanıyorum global versiyon media tek deyip konuyu bitirmeyin ön yargılarınızı silin hiçbir şekilde kasma yaşamadım ara ara ısınıyor ama 3 dk içinde cihazda sıvı soğutma olduğundan dolayı soğuyor yani bu kadar da media tek HAYIR demeyin kullanmadan resmi olarakda zaten fiyat performans telefonu bütçe dostu olduğundan dolayı bu kadar arkadaş bütçesine bakarak alıyor artık şu SAdece MEDİA TEK hayır demeyi bırakın
Bazı firmalar kendi elleriyle markalarını bitirir. Türk veya yabancı birçok örnek var buna. Bazı markalar ise ciddi anlamda daha iyi olduğu için ilk tercih sebebi olurlar. Qualcomm Snapdragon kendini performans konusunda kanıtlamış ve Mobil cihazlarda benim için 1 numara. Bilgisayar alaninda Intel , Ekran kartı alanında Nvidia vs vs. Bu liste böyle uzar.. Media tek zaten kendiside biliyor Qualcomm kadar iyi yapmadığını bu yüzden daha ucuza satıyor haliyle parçalarını da ona göre yapıyor. :)

Oyla:

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben hicbirseye evet hayir demedim ki yasadigim sorunu yazdim sebebini bilen varmi diye .sogutma dediginiz olay ne yani bende 60 fps akici oynuyorum sicaklik oldugu gibi kaliyor

Oyla:

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Bende mi 9t var gfx tool kullandigim için fps kolay kolay dusmuyor ama adam falan geldiginde fps 35 40a dusuyor bi yandan iyi oluyor bi yandanda kotu oluyor

Oyla:

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
32
Media Tek diyenlere he he deyip geçin dikkate almayın. Bende hiç olmuyor hocam.
Ya arkadaşlar öyle diyorsunuz da bende 6/64 var hem ısınıyor hem kasıyor. Pubg yok ama simülatör oyunları var Mesela Fs 18 var onda bile ara ara kasıyor. Hele My Clony oyununda inanılmaz ayar ediyor. Hard Reset dahi attım sorun aynı...

Oyla:

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
Ben de akıcı aşırı 60fps oynuyorum millette mtk önyargısı var hiçbir sorun yaşamıyorum en ufak kasma donma yok.

Oyla:
Üst Alt