Soru Problem ve Arıza Çılgınlığı?

theformul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5
Konular
1
Merhaba arkadaşlar,

Ben büyük bir ihtimal yakın bir zamanda ya Mi9 ya da Mi Mix3 modellerinden biriyle ilk defa bu markayı kullanmayı düşünüyorum.

Nedeni aslında basit, S10+'a 7500 TL vermek istemiyorum.

Bir süredir hem buradan hem de başka sitelerden okuduklarım kadarıyla her yerden ama her yerden sorunlar fışkırıyor. S10 konularında insanlar bu özellik nereden açılıyor diye sorup cevap alırken Xiaomi forumları nedense kan ağlıyor gibi.. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama gerçekten inanılmaz yüksek oranda bir şikayet var. Navigasyon sorunları, Whatsapp ve Instagram sorunları, Bildirim ekranı sorunları, Şebeke sorunu, Wifi sorunu, Kameraya toz girmiş bilmem ne olmuş oku oku bitiremedim resmen.

Gerçekten herkes bas parayı uğraşma al S10+'ı git mi diyor? Sorunsuzca güzel güzel Xiaomi kullanan yok mu?

Teşekkür ederim.

tengrikutlubilge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
9
Ben kesinlikle Exynos lu (sadece Türkiye de) bir cihaza para vermem , Mi 9 tabii ki 855 ile tadından yenmez , ben oldum olası stabil global rom kullanıyorum ve gayet memnunum , benim kıyas politikam markalar ile değil verdiğim para ile ilgili şahsen ! bunun karşılığını bana göre en iyi veren marka bu.

Oyla:

Gokselami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selami
Cihazım
Mi 6x
Konular
10
Git s10 al hocam,Samsung cihaza sim kart takınca telefon bulaşık çorap yıkıyor,camları silip evi temizliyor,öyle sorunsuz yani.kutlama yapılacağı günler havai fişek almaya gerek yok,batarya zaten patlıyor :)

Şaka bir yana,adam daha cihazı almadan rom değiştirmeyi düşünüyorsa,daha cihazı almadan 1 saat ekran süresi almış gibi strese giriyorsa,kullanmadığı cihazın problemlerini yaşıyorsa ki böyle insanlar çok,cihazı aldıktan sonra hiç kurcalamıyorsa,menüleri araştırmayıp ayarlarını yapmıyorsa bi zahmet öyle insanlar problem-sorun yaşasın...
Birazcık bilgisi olan insanlar problem yaşamazlar çünkü Xiaomi cihazlarda çözümü olmayan bir problem yok
Alkışlanacak bir yorum bir cevap. Sizi tebrik ediyorum hocam. Ben ileri düzeyde bilgisi olan biri değilim ama enazından keşfetmeye gayret ediyorum,birbuçuk yıldır redmi not 4 kullanıyorum 1.bataryasu muhteşem, 2.donma takılma kilitlenme vs.yok.3.oyunda dahi değil usınma ılıklaşma dahi olmuyor. Xiaomi başımın tacı. Samsung Türkiye servisi tam bi kepazelik, her ne olursa olsun onlara göre herşey kullanıcı hatası. Saygılarımla.

Oyla:

Mertan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mertan
Cihazım
Mı 8
Konular
1
Ben varım. Sorunsuz kullanıyorum. Bahsettiğiniz sorunların çoğunu kullanıcı kendisi bilmediğinden yapıyor ya da yapamıyor. Ben navigasyonu da kullanıyorum bildirimlerim de geliyor. Üstelik akıllı saat ile birlikte senkronize ve saate de geliyor bildirimler.
Çoğumuz meraklı olduğumuz için telefonun orasını burasını kurcalamayı sevdiğimiz için genelde basit ayarları es geçiyoruz. Ve kolayca çözebileceğimiz sorunlarda yaygara demiyeyim de araştırmak yerine burada konu açıyoruz ve forumda gereksiz kalabalık oluşturuyoruz. Sorun bu aslında. Genlerimizede var hazıra konmak.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba cihazınızda hangi room yüklü acaba bende global kararlı room var ve Google Play'de sertifika sorunu yaşıyorum varmı bilginiz

Oyla:

gince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
günay
Cihazım
mi 8
Konular
9
Merhaba cihazınızda hangi room yüklü acaba bende global kararlı room var ve Google Play'de sertifika sorunu yaşıyorum varmı bilginiz

benim cihazda global kararlı 10.2.2.0 yüklü. bl kilidi kapalı ve cihaz rootsuz. cepporttan aldığım gibi duruyor.

Oyla:

Mertan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mertan
Cihazım
Mı 8
Konular
1
benim cihazda global kararlı 10.2.2.0 yüklü. bl kilidi kapalı ve cihaz rootsuz. cepporttan aldığım gibi duruyor.
Google Play'de açıp sol üstteki 3 noktadan ayarlara basıp en altta sertifika kısmında ne yazıyor sizin bide uygulama içi satın alım yapabiliyor musunuz?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

gince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
günay
Cihazım
mi 8
Konular
9
Google Play'de açıp sol üstteki 3 noktadan ayarlara basıp en altta sertifika kısmında ne yazıyor sizin bide uygulama içi satın alım yapabiliyor musunuz?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihaz sertifikalı görünüyor. Zaten geçenlerde program satın aldım. Herhangi bir problem yaşamadım.

Oyla:

Mertan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mertan
Cihazım
Mı 8
Konular
1
Cihaz sertifikalı görünüyor. Zaten geçenlerde program satın aldım. Herhangi bir problem yaşamadım.
Anladım teşekkür ederim bende telefonda herhsngibi işlem yapmadım aslında direk aldığım gibi kullanıyorum geçen fark ettim sertifika gözükmüyor satın alım işlemi yapamadım o yüzden

Oyla:
Üst Alt