Önemli değil hocam@
Merdanov hocam konu biraz farklı ama size özel mesaj gonderemiyorum o yuzden burdan yazıyorum konuyu dagıttıysam şimdiden özür dilerim biraz önce anti rollback kontrolu yaptım note 7 cihazımda ve 4 numaralı kodu aldım yani anti rollback var cihazda bunu kaldırmak mümkün mü acaba ve örnek vermek gerekirse şuan 12.0.3 eu dayım mi flash ile miui 11 e dönmeye çalışırsam cihaz anti rollback e düşüp brick mi olur yoksa bu olay sadece android sürümleri arasında mı android 10 dan android 9 a düşersem mi anti rollback de kalır ??
çok teşekkür ederim hocamÖnemli değil hocam
Anti 4 olan romlara geçiş yapabilirsiniz. Antirolback sadece stock romlar için geçerlidir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimdeki rolled back yazan roma kadar ki sürümlere geçiş yapabilirsiniz.
Rica ederim Bl kapatmayın cihaz açılmayabilir hocam. Mi flash ile rom kurarken her zaman Clean All ile Kurun. (Clean and Lock) seçmeyinçok teşekkür ederim hocam
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
anladım hocam zaten kapatma gibi bir niyetim yok BL açık olunca kendimi rahat hissediyorum açıkçası 2 ay daha garanti vardı cihazın ama danamayip BL kilidini açtım eu rom yükledim ve BL açarken bana hiç süre vermedi direk herseyi sildi allahtan yedeğim vardı yoksa bütün resimler videolar gidicekti maalesefRica ederim Bl kapatmayın cihaz açılmayabilir hocam. Mi flash ile rom kurarken her zaman Clean All ile Kurun. (Clean and Lock) seçmeyin
Miui de Pek arttırmıyor ama stock kernelden daha iyiBu benim için de uygun mudur pil performansını ekran süresini cidden arttırıyor mu bunu nasıl yapıyor?
Miui 12 Eu sürümünde bir türlü çalıştıramadım Kamerayi kernel çalışıyor ama kamera hata verip kapanıyor calistiranlar var herhalde versiyon farkı sorun yaratıyor o yüzden bıraktım bende denemeyi stock kernel ile devam ediyorum miui maalesef kernel yelpazesi çok geniş değil Aosp rom için çoğuBu sürüm de çalışmadı MIUI ekranın da kalıyor sonra tekrar twrp ekranına atıyor. Old yükledim sonra wifi anlatıldığı gibi yaptım ama sorun var galiba