Merhaba Bu rom değil Kerneldir (Çekirdek) Romlar Cihazın ana konusunda mevcuttur HocamHocam bu romu kullanırsam var olan IMEI'mi kaybeder miyim? bu işlerde yeniyimde teşekkürler
Anladım hocam. Kusura bakmayın tekrar soruyorum da imei repair yapmama gerek kalır mı işlemi yaptıktan sonra? teşekkürlerMerhaba Bu rom değil Kerneldir (Çekirdek) Romlar Cihazın ana konusunda mevcuttur Hocam
Twrp den EFS yedeği alın ve Pc de Saklayın İmei dir kendisi. Herhangi bir sorun çıkarsa twrpden restore yapabilirsinizAnladım hocam. Kusura bakmayın tekrar soruyorum da imei repair yapmama gerek kalır mı işlemi yaptıktan sonra? teşekkürler
Hocam note 7 miui Eu stable 12.0.3 sürümündeyim oyun performansı için önerirmisiniz? birdeTwrp den EFS yedeği alın ve Pc de Saklayın İmei dir kendisi. Herhangi bir sorun çıkarsa twrpden restore yapabilirsiniz
Oyun için nexus kernel öneririm hocam Predator kernel Dengeli çalışan bir kerneldir.Hocam note 7 miui Eu stable 12.0.3 sürümündeyim oyun performansı için önerirmisiniz? birde
son güncelleme ile hala camera ve wifi problemleri devam ediyor mu bazı arkadaşlar patch yapmasına rağmen kamera sorunu duzelmiyormuş??
teşekkür ederim hocam bakicam ona daOyun için nexus kernel öneririm hocam Predator kernel Dengeli çalışan bir kerneldir.
Wifi ve Kamera çalışıyor. İlk önce kerneli ve hemen ardından patch ı flaşlamanız lazım. Bir çoğu reboot yaptıktan sonra patch flaşlıyor o yüzden işe yaramıyor hocam. Birde Old cam Flaşlamak lazım ben hiç bir hata almamıştım.
şimdi baktım ama nexus kernel sanırım sadece aosp romlar da çalışıyor hocam ben miui eu kullanıyorumteşekkür ederim hocam bakicam ona da
HD1925 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Law run kernelşimdi baktım ama nexus kernel sanırım sadece aosp romlar da çalışıyor hocam ben miui eu kullanıyorum
HD1925 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi