Rom [PORT]sGSİ Xiaomi.eu_mido_v10_9.6.5_8.1.0_Oreo By Escobar1945

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
nihayet zar zor olsada surec dayanamdim kurdum romu nerdeyse 1 saatdir kurcaliyorum herwey cok puruzsuz ve akici gozume carpan 2 kucuk sorun oldu ekran isigini acinca 30%-de yetiyorki 100% gibi olsun yani tam isiklaniyor ekran ve geri 30%-den dusurunce en asagiya iniyor parlaklik dokunmada bir problem yok sadece ekran isigi azalib coalmasini soyledim ve en sona kadar gosderge gidib geliyor problemsiz 2-ci problem benim en cok sikan sey ram biraz fazla tuketiyo geri kalan hersey puruzsuz ellerine salik
O kadar kusur, kadı kızında bile olur hocam...8=)haha--haha--

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
nihayet zar zor olsada surec dayanamdim kurdum romu nerdeyse 1 saatdir kurcaliyorum herwey cok puruzsuz ve akici gozume carpan 2 kucuk sorun oldu ekran isigini acinca 30%-de yetiyorki 100% gibi olsun yani tam isiklaniyor ekran ve geri 30%-den dusurunce en asagiya iniyor parlaklik dokunmada bir problem yok sadece ekran isigi azalib coalmasini soyledim ve en sona kadar gosderge gidib geliyor problemsiz 2-ci problem benim en cok sikan sey ram biraz fazla tuketiyo geri kalan hersey puruzsuz ellerine salik
Ram tüketimi EU altyapısı ile ilgili hocam. EU romun diğer Romlara göre Ram tüketimi fazladır.

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Ram tüketimi EU altyapısı ile ilgili hocam. EU romun diğer Romlara göre Ram tüketimi fazladır.
Bunu bilmiyordum hocam çok teşekkürler çok fazla değil normla romumda bosda 52% ram tüketimi oluyor bu romda 60% falan ex kernel menegerle bakıyorum ama kendi ram gosdergesi 1.8-1.9 çıkıyordu bazen hangisi doğrudur bilemiyorum ve arka plan çalışmasında bakdim bosda 1.3 bos gosderiyor hangisi doğru tam beynim karisdi vallah ama rom çok pürüzsüz çalışıyordu ona soz yok ve scorpi usdadima bu konuda tam katılıyorum

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Bunu bilmiyordum hocam çok teşekkürler çok fazla değil normla romumda bosda 52% ram tüketimi oluyor bu romda 60% falan ex kernel menegerle bakıyorum ama kendi ram gosdergesi 1.8-1.9 çıkıyordu bazen hangisi doğrudur bilemiyorum ve arka plan çalışmasında bakdim bosda 1.3 bos gosderiyor hangisi doğru tam beynim karisdi vallah ama rom çok pürüzsüz çalışıyordu ona soz yok ve scorpi usdadima bu konuda tam katılıyorum
EU bu işi en iyi yapanlardan zaten ona diyecek birşey yok dediğiniz gibi. Sadece dediğim gibi ram tüketimi fazla. Ben kendi cihazım için nerdeyse tüm Romları denedim. Miroom, MiuiMs, Masik ve kendi derlediğim CT Romda önbellek ve derin temizlik yaptığımda Ram kullanımı %45 ler seviyesinde. Ama Eu da ne yaptıysam %60 in altına düşüremiyorum :)

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Evet kimler kurdu?? geri dönüşleri bekliyorum ..

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52

hakanozerh

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9T Pro 6&64
Meslek
Lojistik Uzmanı
Konular
5
Evet kimler kurdu?? geri dönüşleri bekliyorum ..

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam selam, bende kurdum çok basit birşeyi gece yapamamışım :)

Ama telefon kullanım esnasında hiç ısınmadığı kadar ısındı. O yüzden eu stabile geri döndüm.

Emeğinize sağlık.

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Hocam selam, bende kurdum çok basit birşeyi gece yapamamışım :)

Ama telefon kullanım esnasında hiç ısınmadığı kadar ısındı. O yüzden eu stabile geri döndüm.

Emeğinize sağlık.
İlk kurulumunda normaldir hocam sonra gecoyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EU bu işi en iyi yapanlardan zaten ona diyecek birşey yok dediğiniz gibi. Sadece dediğim gibi ram tüketimi fazla. Ben kendi cihazım için nerdeyse tüm Romları denedim. Miroom, MiuiMs, Masik ve kendi derlediğim CT Romda önbellek ve derin temizlik yaptığımda Ram kullanımı %45 ler seviyesinde. Ama Eu da ne yaptıysam %60 in altına düşüremiyorum :)
Öyleymiş bende sizden okuyun anladim hocam şunda miui 9 geri döndüm mecbur ve telefona nerdeyse 15 uygulama yüklemek rağmen ram tüketimi 55 % belki miui 10 da fazla ram yiyor cihaz bilemiyorum ama rom çok puruzsuz çalışıyordu oda ayrı

Son düzenleme:
Üst Alt