Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rom[PORT]sGSİ Xiaomi.eu_mido_v10_9.6.5_8.1.0_Oreo By Escobar1945
bak kardesim hocamin dedigiyle senin dedigin yer ayni degil bu yuzden bulamiyorsun ve yahut yapamiyrosun ilk once telefonda twrp kurulu ise muhakkak telefonda twrp klasorude vardir bak o klasorde backub dosyasi aciyorsun { bence bu onemli olmamali } ve port_mido_vendor_boot.zip su dosyayi ora yapisdirib sonra hemen zipden cikariyorsun orada kalsin hicbir yere tasima sonra twrp aciyorsun restore bolumunde goruncekdir muhakkak
sohbetleri inceledigim kadariyla sen dahili bellekde ya sd kartda ariyorsun ama twrp RESTORE bolumunu bak ordadir
internetde redmi note 4x mido rom sgsi install yazrasan bir suru video cikiyor nerdeyese hepsinin yukleme tarzi ayni
ben simdi indiriyorum nekadar vakit varken aksamada kuurlum yaparim muhakak off icim wiwdi ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve unutmadan eski romdayken mi hesabi acik kalsin kapatma ve twrp-den romu temiz kurlum yapki mi hesabla problem yawamayasin buda benden kucuk bir not
nihayet zar zor olsada surec dayanamdim kurdum romu nerdeyse 1 saatdir kurcaliyorum herwey cok puruzsuz ve akici gozume carpan 2 kucuk sorun oldu ekran isigini acinca 30%-de yetiyorki 100% gibi olsun yani tam isiklaniyor ekran ve geri 30%-den dusurunce en asagiya iniyor parlaklik dokunmada bir problem yok sadece ekran isigi azalib coalmasini soyledim ve en sona kadar gosderge gidib geliyor problemsiz 2-ci problem benim en cok sikan sey ram biraz fazla tuketiyo geri kalan hersey puruzsuz ellerine salik