Kardeş bir anlaşmazlık oldu. Hakan adama o kadar yardımcı oldu ama adam tutturdu vendor benim diye. Olay kapandı gitti. Uzatmanın bir anlamı yok.haqanguven bey merhaba paintyourandroid telegram kanalında size bir çok suçlama yöneltilmiş durumda gördünüz mü?
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pek yanlışlık olmuş ve olay kapanmış gibi değil hocam... Bildiğiniz hırsızlık yapmış Hakan hocam. Kendisine yakıştıramamanın da dışında o hırsızlık malı romda TR yazıyor. Yenilir, yutulur gibi değil bu davranış.Kardeş bir anlaşmazlık oldu. Hakan adama o kadar yardımcı oldu ama adam tutturdu vendor benim diye. Olay kapandı gitti. Uzatmanın bir anlamı yok.
İlk başlarda vendor kullanıldı. Sonra değiştirildi. Yazılım piyasasında herkes biseyler yapar diğerleri de üstüne taş koyar. Bu böyle ilerler. Bugün yarın rashid efendi Çin tabanlı sürüm çıkartacak olsa Hakan buna itiraz eder mi? Etmez ama Hakan olmasa o adam o Çin altyapısının korumalarını nasıl kaldıracaktı? Hakan kendi dosyalarını verdi adama. O da hakanı hırsızlık ile suçladı. İlahi adalet işte...Pek yanlışlık olmuş ve olay kapanmış gibi değil hocam... Bildiğiniz hırsızlık yapmış Hakan hocam. Kendisine yakıştıramamanın da dışında o hırsızlık malı romda TR yazıyor. Yenilir, yutulur gibi değil bu davranış.
Zaten o yüzden credits dediğimiz bölüm var... İzin almadan ithaf yapmadan almanın adı hırsızlıktır. Çalacaksan kendine çal TR adını kirletme bari. "O da benden çaldı", "ben ona yardım ettim" falan demek hırsızlığın hırsızlık olduğu gerçeğini ortadan kaldırmaz. Bahane üretmeye hiç gerek yok.Yazılım piyasasında herkes biseyler yapar diğerleri de üstüne taş koyar. Bu böyle ilerler.
Tamam o zaman yakında çin tabanlı rom çıkınca credits bölümünde hakanı görmez isen adama da aynı suçlamaları yap. Hırsızlık yaptı de. olsun bitsin.Zaten o yüzden credits dediğimiz bölüm var... İzin almadan ithaf yapmadan almanın adı hırsızlıktır. Çalacaksan kendine çal TR adını kirletme bari. "O da benden çaldı", "ben ona yardım ettim" falan demek hırsızlığın hırsızlık olduğu gerçeğini ortadan kaldırmaz. Bahane üretmeye hiç gerek yok.
Kamera portre modu, hdr ve güzellik efektleri çalışmıyor onun dışında henüz bi sorunla karşılaşmadım.Hocam güzel bir haber. Umarım stabile yakın ve pil performansı iyidir. Deneyen varsa görüşlerini iletirsen memnun olurum. Bu ara sınavlar olduğu için deneyemiyorum. Ama sonrasında denemek isterim.