- Adım
- Yiğit Sezer
- Cihazım
- RedmiNote 12 5g
- Meslek
- Kimyasal Madde Dan
- Konular
- 2
Ben romdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. İşim gereği ben de sürekli internet kullanıyorum ama wifi hızı gayet stabil. Gezinti yaptığım zamanlarda da (ör: İnstagram, Youtube vb.) gayet akıcı. Başka cihazlardan aynı ağa ve sayfalara bağlanıp deneyin benceWifi internet hızı çok yavaş bunun çözğmğ var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben pazartesi gününden beri kullanıyorum. Orange fox ile flashladım. Whatsapp sorunu bana çok ilginç geldi. İlk izinleri verirken 'sadece uygulama açıkken' şeklinde izin verdiyseniz her girdiğinizde verilerinizi baştan okur. O yüzden 'Her zaman izin ver' seçeneğini kullanmalısınız. Bende böyle bir problem yok şu an için. Engelli numaram olmadığı için bu konuda bir şey diyemeyeceğim fakat öğlen saatlerine doğru müsait olduğumda deneyimleyip tekrar yazacağım.24 saatlik "günlük kullanımda" karşılaştığım birkaç sorun var.
-Engelli numaralar arama ve sms yollayabiliyorlar.
- Whatsapp kişileri telefon adlarıyla degil telefon numaralarıyla görünüyor. Bir süre sonra düzeliyor ama whatsapp'a her girişimde bu sorun yaşanıyor. Whatsapp profil fotosu siliniyor.
- Sistemi karanlık modda kullanırken bazı uygulamalarda da otomatik karanlık moda geçiyor. Karanlık modu geçersiz kılacağım uygulamalar listesinde bazı uygulamalar görünmüyor, dolayısıyla karanlık modunu manuel kapatamıyorum.
TWRP ile yükledim.
KangLiham_Xiaomi.EU_20.6.4_HM5Plus_V12-9 romunun android 10 versiyonu ya da bunun gibi seri rom önerebilirmisini?
Son düzenleme: