Lucky çalıştır root izni ver güvenlikten sonra YouTube yi bul yama menüsü aç özel yama yap de uygula:YouTube güncellerseniz arka planda oynatma kapanır.Lucky patcher ile özel yama yaparsanız tekrar aktif olur.
bu özel yamayı nasıl yapacağız açıklarmısın.
Hocam v1, v2, v3 linklerini tekrar ekleyebilir misin? Yeniden kurulum yapacagım da.Konu V3 Moda Güncellenmiştir.
Murat kardeşim, eline, koluna, emeğine sağlık... Kolayla olacak işler değil bunlar. Yükledikten sonra biraz karıştırdım, gerçekten çok güzel, çok çok özellikli bir rom olmuş. Allah razı olsun... Şu anda uğraştığım bir sorun var bu arada, romu yükleyip üzerine v4 mod yükledikten sonra Titanium Backup ile yedeklerimi geri yüklemeye çalıştığımda telefon bir yerden sonra yüklemeyi durduruyor, ondan sonra programı kapatıp tlf u yeniden başlatsam da (Cache ve Dalvik temizlesem de temizlemesem de ), tlf açılmıyor. Mi logosunda kalıyor.. Şimdi sadece romu kurup üzerine yedekleri atıp, sonra V4 kurmayı deneyeceğim. Umarım başarılı olur...
Dediniz sıkıntıların hiç birini yaşamadım cihazında sorun olabilir veya yanlış yükleme yapıyorsundurBen romu ilk çıktıgı gün yükledim fakat şu sıralar çok sorun yaşıyorum başka yaşayan var mı veya nedeni nedir merak ediyorum.
Mesela bazen kamera uygulamasına tıkladıgımda ekran kararıyor açılıyor gibi olup açılmıyor ana ekrana tekrar atıyor. Galeri de de ara ara aynı şeyi yapıyor. Sosyal medya uygulamalarında örnegin instagramda bir resim yüklemek istedigimde galerimi göremiyorum boş görünüyor. Yine sosyal medya uygulamalarında (whatsapp, instagram, facebook vb) mesaj bölümüne girip mesaj alanına tıkladıgım anda ekran kararıp, uygulamanın ana ekranına tekrar atıyor yani mesaj yazmama izin vermiyor whatsapp da da görsel atmak istedigimde aynı şeyi yapıyor ve genelde telefonu yeniden başlattıgımda düzeliyor. Yani Sormak istedigim bu sorunlar benim romu yanlış yüklememle mi alakalı yoksa uzun kullanımda olacak normal şeyler mi bunlar. Başka yaşayan var mı bu sorunları ? Birde şarj bende çok kötü gidiyor. romdan mı yoksa bataryamın ömrü mü dolmuş.
Sadece v4 yüklemen yeterHocam v1, v2, v3 linklerini tekrar ekleyebilir misin? Yeniden kurulum yapacagım da.
Sim kartta malesef kişileri okumuyor Stock Roma dönüp kişilerinizi depolamaya aktarin miui roma geçince depolamadan içe aktarirsinizElinize sağlık. Rom stabil ve oldukça hızlı. Ben sim kartta kayıtlı numaraları göremiyorum. Romda genel bir sıkıntı mı ? Yoksa ayarlardan kaçırdığım başka bir şey mi var ? Bir çözüm yoksa başka bir yerde buluta yükleyip indireceğim.
Hocam titanyum bende kullanıyorum dediğin sıkıntı hiç almadimMurat kardeşim, eline, koluna, emeğine sağlık... Kolayla olacak işler değil bunlar. Yükledikten sonra biraz karıştırdım, gerçekten çok güzel, çok çok özellikli bir rom olmuş. Allah razı olsun... Şu anda uğraştığım bir sorun var bu arada, romu yükleyip üzerine v4 mod yükledikten sonra Titanium Backup ile yedeklerimi geri yüklemeye çalıştığımda telefon bir yerden sonra yüklemeyi durduruyor, ondan sonra programı kapatıp tlf u yeniden başlatsam da (Cache ve Dalvik temizlesem de temizlemesem de ), tlf açılmıyor. Mi logosunda kalıyor.. Şimdi sadece romu kurup üzerine yedekleri atıp, sonra V4 kurmayı deneyeceğim. Umarım başarılı olur...