- Adım
- yasar
- Cihazım
- GM ELİTE
- Konular
- 0
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Eve gidince deneyeceğim.
Hocam depolama yı ekran görüntüsü atabilirmisiniz? Normal de 300 tane uygulama yüklesen yine depolama da sıkıntı olmaması lazım aşağıdaki koddaki dosyaları silmeyi deneyin veyada sdmaid kurun onla temizleme yapınGüvenlik temizleyici den sonra hafızam 400 mb boş oldu ama 5 mb lık bir uygulama yüklerken bu hatayı alıyorum
delete_recursive("/sdcard/.estrongs");
delete_recursive("/sdcard/IUNILog");
delete_recursive("/sdcard/logs");
delete_recursive("/sdcard/MIUI/debug_log");
delete_recursive("/sdcard/baidu");
delete_recursive("/sdcard/miad");
delete_recursive("/sdcard/Movies");
delete_recursive("/sdcard/Tencent");
delete_recursive("/sdcard/DCIM/.thumbnails");
O sorun cihazla alakalı ama 4.2.2 de o sıkıntı yaşanmıyoduhocam romda şebeke sorunu yaşıyorum şebeke gidiyor ve tefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum nasıl çözebilirim
4.4.2 cihaz stock romda sıkıntı yokO sorun cihazla alakalı ama 4.2.2 de o sıkıntı yaşanmıyodu
baktımda bulamadımYokmu yaz facebooktaki elite gruplarına sana söylerler
Hocam depolama yı ekran görüntüsü atabilirmisiniz? Normal de 300 tane uygulama yüklesen yine depolama da sıkıntı olmaması lazım aşağıdaki koddaki dosyaları silmeyi deneyin veyada sdmaid kurun onla temizleme yapın
Kod:delete_recursive("/sdcard/.estrongs"); delete_recursive("/sdcard/IUNILog"); delete_recursive("/sdcard/logs"); delete_recursive("/sdcard/MIUI/debug_log"); delete_recursive("/sdcard/baidu"); delete_recursive("/sdcard/miad"); delete_recursive("/sdcard/Movies"); delete_recursive("/sdcard/Tencent"); delete_recursive("/sdcard/DCIM/.thumbnails");